Tramvay durağında ki belediye görevlisi ile az konuştum dediği şu rte seçimi kaybetti. Bunlar sadece hortumlamayi bekliyorlar bizi düşündükleri yok. Bu görevlinin evi kira değil bu bunu söylüyorsa seçimde okkalı bir tokat yiyecek kılıçtaroğlu bir yanlış yapmazsa. Gerçi AKP'lilerin jeton biraz geç düştü ama yine de hiç yoktan iyidir. Tabi beş yıl nasıl geçecek onu düşüneceğiz.
Ben şuan babamı denk getirdim mi dolandıracam. Sadece bedeli ben ödemem vicdanı ahlaki olmaz. Sadece nasihat vermeyle hiç bir şey düzelmiş. Kriz var her şey pahalı diyor ama beni kaderimle başbaşa bırakıyor. Baktım umurunda değil benim sürünmem. Bende denk getirdimi tokatlayacam. Babam gibiler yüzünden sürünüyoruz. En iyisi onlarında bu dünyadan göçüp girmeleri. Evladını torunlarına zararı olan bir insanın bu ülkede yaşamasi herkese zarar.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, geçtiğimiz günlerde tartışmalı yargı düzenlemesine ilişkin yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında, Yüksek Mahkeme nin hükümetin üzerindeki denetimini kaldıracak yasa tasarısını savunmuştu.
Hükümetin yargı düzenlemesiyle -güçler ayrımı arasındaki dengesizliği düzeltmek istediğini- dile getiren Netanyahu, İsrail bir demokrasi ülkesi olarak kalacak, Yahudi şeriatına göre yönetilmeyecek, insan haklarını koruyacak. Bu yasa tasarısı demokrasiyi güçlendirecek- demişti.
https://www.karar.com/dunya-haberler...yurudu-1770848
Bakin konuyu nasil carptiriyor.
Aslinda, Yüksek Mahkeme nin hükümet üzerindeki denetimi kalkarsa, ortadogu yeni bir Tayyip daha kazanir.
Bakin, beyni egitimi olan toplumlar nasil mucadele ediyor, bizim millet yarginin satildigi o referandumda EVET demisti.
Hatta HDP ( o tarihteki adi her neyse ) Evet icin kampanya bile duzenlemisti.
Taksi Ücretlerinin Artırılması Talebiyle 2 Haftadır ''Yolcu Almama Eylemi'' Yapan İstanbul Taksiciler Odası, Eylemi Kimsenin Fark Etmemesinden Şikayetçi...
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=414810
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri