Sayfa 848/1003 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Çeşmeden bildiriyorum.

Dün akşam Erol Evgin konserine gittik. Öncesinde şöyle bir gezdik.
    2 kumru (son derece kötü) 2 kola 1 su 370 ödedik. (Kumru 135 kola 40 su 20)
    Dondurma mı yesek acaba dedik. 1 topu 50 TL . Çok istekli değildik fiyatı görünce hepten vaz geçtik.
    Büfede su 7,50 TL idi.
    Bu akşam da Ajda Pekkan konseri var. Ona da gidelim dedik. En ucuz bilet fiyatı 750 TL dedi gişedeki adam 1.750’ye kadar çıkıyordu fiyatlar. Almadık tabi.

Tamam

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Müthiş emekli maaş zammından sonra emekliler parayı nereye koyacağını bilemiyor gerçekten.
    Fışıriiyeeaaaahhh

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,443
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    11 temmuzda tatile çıktım 70 bin tl harcadım.(erken rez fiyatı - şu an 200 bin hepsi ).tatile çıkarken dolar 26 liraydı şu an 27.bankada misal 10 turkish liram vardı.tatil harcamalarımı yaptım ve banka da 11 liram var şu an.
    cebimden hiç para çıkmamış gibiyim bu ne olacak.
    Dolar 1500 cıvarıyken 4000 dolardı ailecek tatilimiz,şimdi 4000 demek 100.0000 üstü demek,yani günün şartlarına göre çok yüksek normal bir tatil

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Müthiş emekli maaş zammından sonra emekliler parayı nereye koyacağını bilemiyor gerçekten.
    Fışıriiyeeaaaahhh
    Tramvay durağında ki belediye görevlisi ile az konuştum dediği şu rte seçimi kaybetti. Bunlar sadece hortumlamayi bekliyorlar bizi düşündükleri yok. Bu görevlinin evi kira değil bu bunu söylüyorsa seçimde okkalı bir tokat yiyecek kılıçtaroğlu bir yanlış yapmazsa. Gerçi AKP'lilerin jeton biraz geç düştü ama yine de hiç yoktan iyidir. Tabi beş yıl nasıl geçecek onu düşüneceğiz.

5. Ben şuan babamı denk getirdim mi dolandıracam. Sadece bedeli ben ödemem vicdanı ahlaki olmaz. Sadece nasihat vermeyle hiç bir şey düzelmiş. Kriz var her şey pahalı diyor ama beni kaderimle başbaşa bırakıyor. Baktım umurunda değil benim sürünmem. Bende denk getirdimi tokatlayacam. Babam gibiler yüzünden sürünüyoruz. En iyisi onlarında bu dünyadan göçüp girmeleri. Evladını torunlarına zararı olan bir insanın bu ülkede yaşamasi herkese zarar.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, geçtiğimiz günlerde tartışmalı yargı düzenlemesine ilişkin yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında, Yüksek Mahkeme nin hükümetin üzerindeki denetimini kaldıracak yasa tasarısını savunmuştu.

Hükümetin yargı düzenlemesiyle -güçler ayrımı arasındaki dengesizliği düzeltmek istediğini- dile getiren Netanyahu, İsrail bir demokrasi ülkesi olarak kalacak, Yahudi şeriatına göre yönetilmeyecek, insan haklarını koruyacak. Bu yasa tasarısı demokrasiyi güçlendirecek- demişti.

https://www.karar.com/dunya-haberler...yurudu-1770848

Bakin konuyu nasil carptiriyor.

Aslinda, Yüksek Mahkeme nin hükümet üzerindeki denetimi kalkarsa, ortadogu yeni bir Tayyip daha kazanir.

Bakin, beyni egitimi olan toplumlar nasil mucadele ediyor, bizim millet yarginin satildigi o referandumda EVET demisti.

Hatta HDP ( o tarihteki adi her neyse ) Evet icin kampanya bile duzenlemisti.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Taksi Ücretlerinin Artırılması Talebiyle 2 Haftadır ''Yolcu Almama Eylemi'' Yapan İstanbul Taksiciler Odası, Eylemi Kimsenin Fark Etmemesinden Şikayetçi...

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=414810
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 848/1003 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •