ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bu ne biçim hisseymis 2 gündür yüzde 5 düşüyor, yok mu bunun sahibi. Yazıklar olsun.
Bu satisi ky yapmaz. İnfo mali tepeleme bosaltiyor. Ne ky satisindan bahsediyorsunuz Allah askina
hacimsiz ve sert düşüyor..bu tür düşüşlerin olası tepkisi de genelikle aynı şekilde sert oluyor...bakalım neler olacak ?? bu kadar sert düşüşü açıkçası ben de yakıştıramadım..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
borsa bitti suriye başa bela
biz hala hisse peşindeyiz
geleni kafase atıyorlarki
kimseler kaçamasın ytd..
borsanın tadı tuzu hiç yok...18 yıllık borsa hayatımda en kötüsünü 2008 yılındaki amerikan mortgate krizi ile yaşamıştım bu günkü ortam ikincisi oluyor...yatırımcı nefes alamaz oldu....ülkemizdeki faizlerin inmesi bir miktar nefes almamızı sağlayacak ama bunu da hükümet yapacak mı ?? faiz düşmanı olmakla geldiler hükümete bu gün ise en çok faizciye para kazandıran hükümet oldular...ekonomimize çok yazık..tüm sektörler kan ağlıyor....sanayii çarkları dönmüyor...finansal olarak zayıf olanlar ne yazık ki hızla batmaya doğru gidiyor...öz sermayesi ile iş yapan şirketler nisbeten daha rahatlar...
bu sebeble en kısa sürede kaçmak lazım
borsadan son 1 yıl para kazanmayı bırak
halen eksideyim
neyseki portfoyün 1/4 malum hisselerde
kalan nakitte.
2024 borsa açısından kayıp yıl
gelecek içinde kararsarım ytd.
Yer İmleri