Sayfa 849/897 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859 ... SonSon
Arama sonucu : 7176 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. yenilenebilir enerji hisseleri geçmişte ne zaman ki faizler artmaya başladı o vakit fiyatları düşmeye başladı..kötünün başlangıcı faizlerin yükseltilmesi ile oldu....bu aralar da tersi bir süreç yaşanıyor...faizler artık inmeye başlayacak (ya bu ay içinde yada aralık ayı içinde)....bu yüzden de enerjiler için de iyi günlerin başlangıcı geliyor...kur korumalı mevduat da çözülüyor..döviz de artması gereken aylarda...enflasyon muhasebesi de bu yılın sonunda bitiyor..tüm bunlar şirketlerin özelikle de enerjilerin bilançolarının düzelmesini sağlar...kimsenin aklında değil ama eski gesancıların aklında ukrayna beklentisi var...

zaman zaman düzeltmeler ile birlikte bu hisselerde tekrardan çıkış trendlerin oluşmasını bekliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. trafo talebinin yüksek olması karlılığı çok yükseltecek...tabi europowerin üreteceği bu trafoları gesan gireceği tahaüt ihalelerinde tüketecek...kendileri bu ürünü satabildiği sürece dışarıya pek mal vermek istemeyeceklerdir..gesan ve europower birlikte güzel bir karlılığa doğru ilerleyecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. *Girigim Elektrik, yurt içinde yerleşik bir firma ile
    "Depolamali Günes Enerjisi Santrali Enerji Nakil Hatti Yapimi Isi" konusunda 3,75 milyon dolar bedelli anlaşmaya vardi
    Dünkü haber
    Büyük şirketlerin hepsinin aksen Alarko mernderes aklıma ilk başta gelenler çok büyük rakamlarda depolamalı santral başvuru kabulleri var bu işler epey uzun sürer kap haneinden anladığım gesan bu işleri de yapıyor

4. Trafo talebi butun dunyada cok yuksek ve trafo ureticileri, eletktrik isleri yapan yukleniciler talebe yetisemiyor. Turkiye gibi gelismekte olan ulkeler elektrik alt yapilarini olusturma durumundan dolayi talep artisi yasarken, Avrupa yapay zeka ve Rusya dogal gazina ulasmada yasadigi sikintilardan dolayi elektrik alt yapisina yatirim yapmak zorunda.

Cin dahil tum trafo ureticileri talebe yetisemiyorlar. Bu durum marjlarin artmasina neden olur.

Bunu da hesaba katin orta uzun vadede elektrifikasyon alt yapisi sunan sirketlerin onu acik.

Turkiye'nin onunde Ukrayna savasinin bitiminden kaynakli firsatlar da dogabilir.

Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.

5. EUROPOWER UKRAINE LLC =ÜRETİLEN ÜRÜNLERİN UKRAYNA VE DOĞU AVRUPA ÜLKELERİNE SUNULMASI İLE BÖLGEDEKİ PROJELERDE ÜRÜN VE HİZMET TEDARİKİ SAĞLAMAK

SERMAYESİ 50 BİN EURO....%100 GESAN ORTAKLIĞI

https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s

evet arkadaşlar gesanın ukraynada yerleşik bir şirketi var...o şirketin amacı ukrayna ve doğu avrupa ülkelerine üretilen ürünlerin sunulması ve projelerde ürün ve hizmet tedariki...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    borsa dışına daha önce çıkarmış olduğum ciddi bir miktar sermayem vardı...onları gesan ve diğer iki hisselerine paylaştırdım...öncesinde de egegübre ve berkosan pozisyonlarım vardı...toplamda 5 hissem oldu...umarım ayağım uğurlu gelir...
    ustat inşaat işlerine girişmiştin sanırım bıraktın veya devrettin sanırım eski hissene dönmüşsün hayırlı olsun gesan çok kazandırdı geçmişte..

7.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    ustat inşaat işlerine girişmiştin sanırım bıraktın veya devrettin sanırım eski hissene dönmüşsün hayırlı olsun gesan çok kazandırdı geçmişte..
    inşaat işim devam ediyor dostum..mayıs haziran gibi biter...önümüzdeki ocak ayında da tapuları çıkar...onları şimdilik satmak istemiyorum..faizler indikçe onlar da değerlenecek...biraz altın hesabım vardı..onları bozdum...altında çıkışta ama ben gesandan daha çok çıkış bekliyorum...

geçmişte gesandan iyi kazanmıştım...bu sefer de kazanacağıma inanıyorum..nasipte ne olur bilemem...konjöktörün enerji hisselerin lehine değiştiğine inandığım için aldım..

Gesan düşüş trendine girdiğinde iyi mal topladım en dipten bile az da olsa maliyetlendim. Sizce yükseliş trendine girdiği bugünlerde ekleme yapmalı mıyım? Düzeltme hareketi gelir mi?

Sayfa 849/897 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •