Sayfa 85/946 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
    buyrun abem

2. Haftalık kapanışın fibo direncinin biraz altında olmasını seçim kararının beklenmesine bağlıyorum. Daha yukarıdaki düzeltme seviyeleri ise 5.98, 6.18 ve 6.47.
    İlki seçimin tekrarlandığı, ikincisi bunun üstüne S-400 için ekonomik yaptırım sinyallerinin geldiği, üçüncüsü ise yaptırımların vuku bulduğu senaryolarda test edilebilir diye düşünüyorum.
    Öte yandan İstanbul seçimi İmamoğlu lehinde nihai sonuca ererse paritenin 5.60 küsür civarında 20 günlük ortalama ile buluşmasını, devamında yukarı yönlenerek günlükte yükselen üçgen oluşturmasını (ki bu durumda boyu %10 olacak) ve ardından S-400 geriliminin artmasıyla formasyonun yukarı kırılmasını bekliyorum.
    20 günlük ortalamanın aşağı kırıldığı olumlu bir seyirde ise her 15 kuruşluk düşüşte portföydeki orta-uzun vade döviz pozisyonunu artırmayı düşünüyorum.

Bunlar kişisel senaryolarım. Doğruluğu/başarısı yüksek olabilir ya da olmayabilir, en azından rotamı çiziyor ve gereksiz yere işlem yapmamı engelliyor. Kurda günlük ve haftalık kapanışları değerlendiriyorum, nereye gideceğinden emin olsam bile gün içinde 3-5 kuruşluk hareket için kaldıraçlı pozisyon açmıyorum.
    --Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Arap Şükrü Yazıyı Oku
    Haftalık kapanışın fibo direncinin biraz altında olmasını seçim kararının beklenmesine bağlıyorum. Daha yukarıdaki düzeltme seviyeleri ise 5.98, 6.18 ve 6.47.
    İlki seçimin tekrarlandığı, ikincisi bunun üstüne S-400 için ekonomik yaptırım sinyallerinin geldiği, üçüncüsü ise yaptırımların vuku bulduğu senaryolarda test edilebilir diye düşünüyorum.
    Öte yandan İstanbul seçimi İmamoğlu lehinde nihai sonuca ererse paritenin 5.60 küsür civarında 20 günlük ortalama ile buluşmasını, devamında yukarı yönlenerek günlükte yükselen üçgen oluşturmasını (ki bu durumda boyu %10 olacak) ve ardından S-400 geriliminin artmasıyla formasyonun yukarı kırılmasını bekliyorum.
    20 günlük ortalamanın aşağı kırıldığı olumlu bir seyirde ise her 15 kuruşluk düşüşte portföydeki orta-uzun vade döviz pozisyonunu artırmayı düşünüyorum.

Bunlar kişisel senaryolarım. Doğruluğu/başarısı yüksek olabilir ya da olmayabilir, en azından rotamı çiziyor ve gereksiz yere işlem yapmamı engelliyor. Kurda günlük ve haftalık kapanışları değerlendiriyorum, nereye gideceğinden emin olsam bile gün içinde 3-5 kuruşluk hareket için kaldıraçlı pozisyon açmıyorum.
    Böyle incelemeri seviyorum. Bizim bakan gibi '' cek - cak '' deyip geçmiyor, nedenlerini ve nasıl olacağını da tane tane anlatıyor. Teşekkürler dostum.

Yalnız yaptırımların vuku bulduğu durumda 6.47 test edilir derken , yine öpüp durur mu demek istedin yoksa ezip geçer mi demek istedin anlamadım. Çünkü o durumda 6.47 'den daha yükseğe taşınır gibi geliyor bana.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Hemen her gün sabahtan akşama kadar milleti birbirine düşman edecek üslup ve içerikle konuşan Erdoğan'dan neredeyse onbeş gündür ses ve laf yok. Mazbatalari teslim etmemek için kullandiklari " millet iradesine sahip çıkmak" temelli safsatalari seslendirmeyi tümüyle adamlarına bıraktı. Milleti daha fazla germeyi istemiyor anlaşılan. Ancak sahaya eninde sonunda inmeye mecbur. O zamanı kararlaştırmaya çalışıyorlar. O gün ciddi bir gün olacak. Bundan sonra bence kurda temel teknik yani analizin kıymeti kalmadı.Aynen mal ve hizmette fiyatın anlamının kalmadığı gibi. Aradığınız mali hala fiziki olarak bulabilmemiz tek önemli şey.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    O bugünlerde bunlarla uğraşıyor görünüyor...

Halka hizmette sınır yok malum.

Küresel grip salgınına (pandemi) ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan genelgede, influenza virüslerinin yol açtığı bir solunum yolu hastalığı olan, özellikle sonbahar ve kış aylarında görülen ve mevsimsel olarak seyreden influenzanın (grip) zaman zaman pek çok kişinin ölümüyle sonuçlanan salgınlara neden olduğu, zaman zaman da küresel çapta görülen ve pandemi olarak adlandırılan salgınlara yol açabildiği belirtildi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/cu...lgesi-41181270

13 Nisan: YSK kararı için son gün

YSK, kuruma yapılan itirazları 13 Nisan Cumartesi gününe kadar sonuçlandıracak.
    Bununla birlikte YSK, İstanbul Maltepe'deki geçersiz oyların sayımının sonlanmaması ve birleştirme tutanaklarının hazırlanmaması nedeniyle İstanbul'la ilgili kararını 13 Nisan sonrasına bırakabilir.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin YSK'ya olağanüstü itirazda bulunabileceği belirtiliyor.
    13 Nisan'dan sonra: Olağanüstü itiraz ihtimali

YSK'nın verileri üzerinden yapılan hesaplamaya göre normal koşullarda olağanüstü itiraz 14 Nisan Pazar saat 17.00'de sona eriyor ancak İstanbul'da oy sayımı henüz bitmiş değil.

Bazı hukukçular, olağanüstü itiraz süresinin uzatılamayacağını belirtirken bazı hukukçular ise başvuru süresinin uzadığını belirtiyor.
    İkinci görüşü savunanlar buna özellikle İstanbul'daki oy sayımının tamamlanmamasını dayanak olarak gösteriyor.
    Buna göre birleştirme tutanakları ne zaman tamamlanırsa, o tarihten sonra bir haftalık başvuru süresi var.
    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de son açıklamasında "İstanbul için olağanüstü itirazı, birleştirme tutanakları ortaya çıktıktan sonra yapacağız" dedi.

7. Biz Rubicon'u geçeli çok oldu, derdimize IMF'nin üçü beşi çözüm olamaz artık..

8.  Alıntı Originally Posted by broker33 Yazıyı Oku
    Sen yazınca aklıma geldi ne oldu ya şu katardan gelen 20 milyar dolar
    Ben katarı matarı bilmem... Bugün yandaş yazar serdar Turgut ta IMF ye mecburuz tarzında Bi yazı yazmış... Bi şeyler yapıp doları yataya sarıp faizleri 20 lerde en azından tırpanlamaları lazım.. En bilirdik senaryo IMF yardımı.. Böyle giderse dışardan borçlanma hazine ihalelerine dış talep bulmaları da çok zor..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Sayfa 85/946 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •