Bir kademe bir de gorunum cokomeli var bu net seysinde. Gorunum 3 cokomelli. Pozitif- duragan- negatif.
Biz Tipo S modeldik. Dogan SLX ve SL yi atlayip direk Dogan S e indirdi modeli. Manasi aslinda senin ederin Sahin.
Ben makroekonomik göstergelere ve global piyasa beklentlerine göre orta/uzun vadeli öngörülerde bulunuyorum.Yarın ne olur demek biraz falcılığa giriyor,çünkü çok fazla değişken var ve o güne özel istisnai gelişmeler de olabiliyor.Ama mevcut görünüm ile sadece yönün yukarıyı gösterdiğini söyleyebilirim
M3 geniş para arzı ile ilgili bir problem var. Merkez bankası para politikasını şekillendirirken bu durumla ilgili tedbir almıyor gibi gözüküyor.
Bu durumla ilgili gerek mali gerek se para politikasında şimdiye kadar önlem alınmalıydı. Alınan önlemler sadece enflasyonun TÜFE kısmı ile ilgili. Bu hamle çok yetersiz ve ilerisi için kırılganlık yaratıyor.
Bu detaydan dolayı not düşüşünün ardından görünümün 2 kademe düşürülerek negatife çevrildiğini düşünüyorum.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Devlet Bahceli bugun kambiyo rejimi degismeli mi demis yoksa sosyal medyada milleti mi kekliyorlar. Var mi duyan goren.
Yer İmleri