Sayfa 854/883 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864 ... SonSon
Arama sonucu : 7061 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: EndeksS

SPOT da BofA satışı 2 den 1.1 mlyr a düşürdü, endekside yeşillendirdi,

Eşleşme öncesi BofA tamamen kapandı, alış tarafına geçecektir!

SPOT kapanış, BofA 2 mlyr satıştan 400 m alışla kapattı, en iyi satıcı İş, en iyi alıcı Diğer ve YapıKredi olmuş,

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

MESAJ 6698 den devamla,......

üst üste 3 ovalden A ile işaretlediğim ana yerim, CHP ile ilgili davanın ötelenmesi ile piyasa üzerindeki baskı kalktı ve baskıdan kurtulan fiyatlar bankalar öncülüğünde hızla yükseldiler,....zaman olarak ise daha bu yükseliş için 4 haftamız vardı, ilgfili açıklamalarım mesaj 6698 te mevcut,...

a mavi oklar ise piyasanın nereden desteklendiğini ve bu yükseliş sonrasında olası realizelere nerde destek bulunabileceğine ışık tutacak,..şu anki yükseliş görüldüğü üzere üst çizgilerime yani 41 haftalık range tren sınırına dayandı,..muhtemelen biraz realizler olabilicek ve bu realizeler bizi yükseliş beklentim olan 14/16 haftaya hazırlayacak, bkz mesaj 6698
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

MESAJ 6698 ve 6768 den devamla,

41 hafta bitimine bu hafta dahil kalan 4 haftada

''A'' noktasını aşağı geçmemek evvela, daha iyimserde ''B'' noktası civarında son yükselişin karşılanması,..

4 haftada bunlara bakarak 28 temmuz başlangıçlı 14-16 haftalık yükseliş beklentim gelişecek,..

zaman analizi dışında(çünkü zaman analizm önceden sabit, önceden yazıyorum), İRAN-İSRAİL jeopolitik riskinin ortadan kalkmasının devamında 28 TEMMUZ la birlikte yükseliş beklentimi taşıyabilecek ögeler,..

siyasette olabilecek gelişmeler, CHP davası şimdilik ötelendi ve etkisini gördük
    ppk faiz indirimi,
    anayasa yönlü olabilecek gelişmeler,..
    daha uzakta ise trump-powel ikilisinin bir sonuca bağlanması

MESAJ 6698, 6767, 6768 ve 6769 dan devamla,

41 hafta bitimine bu hafta dahil kalan 2 haftada

''A'' noktasını aşağı geçmemek evvela, daha iyimserde ''B'' noktası civarında son yükselişin karşılanması,..

henüz ''B'' noktasını test etmedik, beklentim dahilinde bir realize geldi ama bu B noktasına ulaşmadan daha üst çizgilerimde karşılandı, 41 hafta bitimine henüz 2 hafta daha var, bu 2 hafta 41 hafta bütününde ne kadar 2 hafta ise o kadar 2 hafta,...
    buradan ziyade globalde Trampi yönlü olabilecek negatif gelişmeler daha etkili olabilir ve B noktasına olası bir realizeyi gerçekleyebilir,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5. benzer şekilde çok eskiden bu yana takip ettiğim ve burada zaman zaman paylaştığım saatlik grafiğimde bu yönde ilerliyor,..
    günlük grafikte ''B'' noktasını burada da gösterdim,
    28 temmuzdan itibaren beklentim olan 14-16 haftalık yükseliş beklentim gerçeklerse hedefler grafik üstündeki gibi olacak,

mesaj 6698 den devamla

önce 41 hafta bitimine kalan son 2 haftayı bekleyelim,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

VİOP30 günlük ve toplam
    BofA ve İş short artırmış

Teminat Tamamlama Çağrısında önceki güne göre artış olmuş

SPOT da BofA alın size Müjde dedi!

Sayfa 854/883 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız