Sayfa 854/1001 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,825 - 6,832 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Swiftden çıkarmada ara bir formul olacak gibi aşağıdaki resmi paylaşıma göre o yüzden pzt swiftden çıktı diye haber gelip dipleyip 10 15 dk sonra içerik muafiyetler vs. belli olunca bat çık grafik olursa diye uyarayım
    YTD

“At the same time, we are working flat out on how to limit the collateral damage of a #SWIFT decoupling so that it hits the intended target. What we need is a targeted and functional retrenchment of SWIFT vis-à-vis Russia."

https://twitter.com/GermanyDiplo/sta...xYIVfgDmA&s=19

2. Viop XXXIX

Rus milyarder Roman Abramovich, Chelsea futbol kulübünün yönetimini bıraktığını açıkladı.

https://twitter.com/haskologlu/statu...251055623?s=21

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. İmzamı altına atıyorum
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Benim siyasi duruşumu başlıktakiler bilir.

Damat bayraktar ve özellikle babası ülkeye büyük hizmetler yaptılar, yapıyorlar. Şimdi siyaseten desteklemediğim bir yönetim iyi bir şey yapınca, ülke için faydalı bir şey yapınca bunu neden söylemeyeyim. Hep söylüyorum, bu iktidar ilk döneminde yaptığı 10 işin 8 inde doğru adımlar attı, her dönem bu başarı düştü, şu son dönemde belki 10 da bire düştü...bu yüzden gitme zamanları geldi diyorum zaten.

ama bayraktarın başarısıyla gururlanmamak, buna da .ok atmaya çalışmak..neyse, fazla siyasete girmeyelim.
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu iki cumhuriyetin anayasalarında tarif edilen sınırları tanıyoruz dedi, sonradan masada elim güçlü olsun diye büyük harekata girişti. Geçen 17bin ABD paralı askeri sokak savaşları için Ukrayna'da deniyordu.

Ben de Don nehri havzası ile yetinir diye düşündüm ama komple Karadeniz kıyılarını alıp Dinyeper nehri ile Ukrayna'yı bölmek istiyor diye TV'de konuşuyorlar.

Geçen bizim merkez bankası akıllı davrandı yoksa Türkiye gibi olurduk diyerek de zayıf elini belli etti, not kuruluşları eski kalan notları indirmeye başladı.

TV'de savaş diyemiyoruz, çatışma veya operasyon diyebiliriz, karşılıklı savaş ilan edilmedi henüz dediler.

Çin'liler medyaya döküman yollamış Ukrayna-Rusya haberleri bu çerçevede verin demişler, onlar da beklemede gibi.

Pazartesi iş bitmez ise daha da büyür bence.
    O iki bölgeyi alıp bekleyecekti.
    Dünyaya da buraların halkı Rusya'yı destekledi ve bize katıldı diyecekti. Komşumuz Ukrayna, Rusya'ya karşı kurulmuş nato'ya üye yapılırsa o zamanda sorgusuz sualsiz gireriz diyecekti.

Bence yanlış yaptı.

Kktc Rumlarla yakınlaşsa, Yunanistan askerini kendi toprağına davet etse falan bizde vurmak zorunda kalırız.

Rusya'da hatalı Ukrayna'da hatalı.

Olan yine sivillere olacak.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

5. Eskiden yerli bankalar arası dolar transferi de SWIFT ile oluyordu sonradan altın, dolar, euro transferi için yerli bir sistem yapıldı diye biliyorum yok ise yapılmalı.

Kredi kartı işinde de VISA, Mastercard dışında Troy diye bir yerli sistem çıktı o da yagınlaşmalı. Çin kendi sistemini kurdu diye haber vardı.

Twtttr'da youtube vs Rusya'dan ödeme kabul etmeyecek diye yazılar vardı. Komple finansal abluka olabilir.

>>>
    https://www.theverge.com/2022/2/26/2...ctions-ukraine
    Some Russian bank customers have been cut off from Apple Pay and Google Pay
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Biraz önce emekli komutan çıktı yeni biri.

Bizim için esas savaş çatışmadan önce olur dedi. Her türlü eğitim, hazırlık, tatbikat, yığıntı esas savaşdır vs anlattı.

Askerin esas amacı caydırmak, Putin askerlikden gelme değil belki yanlış hamle yaptı. korkutma ve tehdit esas dayaktan daha etkili oluyor.

İnsan genelde duruma bakıp kendi kafasında olabilecekleri abartır, ama gerçekleri görünce o kadar da korkutucu olmadığını anlar ise işler terse döneilir. Borsada da genelde öyle oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. ,,..........

8. AB, Kıbrıslı Rumları tek taraflı olarak üye yapmakla büyük hata yapmıştır ve bu hatalarını Merkel gibi bazı AB Liderleri ve siyasetçileri de daha sonra itiraf etmişlerdir. AB Kıbrıslı Rumları haksız bir şekilde üye yaparken bir yandan uluslararası anlaşmaları yok saymış ve bir yandan da genişleme konusundaki en önemli prensibini yani komşularıyla problemli olan (sınır sorunları olan) ülkelerin AB ye üye olamayacağı kuralını çiğnemiştir.

https://www.turkyurdu.com.tr/yazar-yazi.php?id=984

Sayfa 854/1001 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864904954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •