Çünkü ikinci çeyrek verileri ülke genelinde 15 temmuzda açıklanmayacak ertelenecektir. Geçici vergi dönemleri rakamların görünmemesi için ertelenecektir. Tedbirli olma zamanı Temmuz sonrasına aktarıldı.
Çünkü ikinci çeyrek verileri ülke genelinde 15 temmuzda açıklanmayacak ertelenecektir. Geçici vergi dönemleri rakamların görünmemesi için ertelenecektir. Tedbirli olma zamanı Temmuz sonrasına aktarıldı.
Aklıma gelmişken, doların değerini 4 lira görenler cuma günü doların 6,950 üstüne gittiğinde görmüş oldular. Bir şeyin doğru olduğunu görmek için başka bir şeyin yanlış olduğunu anlamak daha mantıklıdır. Virüs tedavisini virüs geçiren insanlarda aradığımız unutulmamalı, plazma tedavisi gibi. Yani sen o küçük gördüğün dolar para birimi yada değeri, taşıdığın senedin fiyat hareketleri doğruluğunu yada yanlışlığını test etmen için gerekli bir değerdir.
Yanlış anlaşılmasın yukarıdaki yazı doları 4 lira gören çokkkk uzman kendinden mutaber ve sadece kendileri her şeyi bilen yazarlar içindir.
Halkbank işin çok güzel formasyonlar oluşmuş. Seç beğen al. Ançak korku kol geziyor. Bu korku varken derin abiler hala gaz veriyor mu onu okuyamadım. Haberlerden sari teknik ilerlemek sanki mantıklı olur. Plan şu, tabiki işlerse, 5,37 geçilir, üstünde kapatır veya pulback yaparsa 6,60 görür, daha sonra bür düzeltme ve 7,60. Bu gerçekleşirse adına megafon formasyonu diyebiliriz, ew gibi bunuda anlamayanlar olacaktır, normal görmek gerekir. Ayrıca aynı paralelde muhtemelen bankalar giderse dolarda ciddi değer kazanabilir, bunun nedeni dolar satıp senet almaya izin vermemek için. Daha sonra işler yoluna girerse 1 gecede doları satacak Dorsay vermezler. Masa üzmek üzerine kurulmuş. Bir yerde durmak çoğunlukla artık korumuyor, sürekli hareketli olmak daha mantıklı. Uzun vadeli işç grafiği bunun net bir örneği.
bahriyeli halletim rafimi. 10 kglik tasima kapasitesi olan rafa 30 kg tasiyan civiler kullandim, ustune de 3 kg koydum.
Tankla sivrisinek oldurmek buna deniyor herhalde. Muahaha.
Yer İmleri