Sayfa 856/1005 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    para arzında bu çoklu sıkıştırma önümüzdeki hafta borsayı nasıl etkiler sence üstad ..geçici olarak mı düşünülür , ekonomi politikalarının değişimine öncü olarak mı algılanır
    Eklektik vs bir şeyler dediler, belli ki arkada bir akıl var ama televizyondan söylenemiyor, faiz düşünce enflasyon düşer deyip oyalıyorlar.

Eklektik demek bence adamına göre veya piyasasına göre mualame demek.

Hakan Ateş'in açıklamalarından politikayı bankacıların bildiğini ama piyasanın bilmediğini düşünüyorum. Artık toptan yaklaşım olmayacak ince işçilik olacak, çoklu fiyat piyasa vs olacak bence.

Ali Ağaoğlu geçmiş zamanda bana da açık noktaları soruyorlardı ama ben söylersem işsiz kalırım deyip söylemedim demişti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. xu030 spot 5000 altı üstü gidip geliyor sürekli .. karar veremedi ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3. 28 mayıstan sonra sıra tam anlamıyla kulağımızın arkasına gelmiş olacak sanırım. Piyasa kayıtsız kalmaz bu endişelere.

4. Havuzlu sitelere ekstra vergi beni tam 12'den vurur. Kimin hangi partiye oy attığı biliniyor dendi.

5. BBHT'de AKP kampanyasında "Bay Kemal hangi milletvekil çoğunluğu ile vaadlerini yapacakmış" söylemini kullanacak dediler.

6. 200 günlük bu sefer çalışmaz. Haftaya sıkıntılı olacağa benziyor.

XBANK'taki tüm beklenti bittiğine göre deprem dibine inmesine bir engel kalmadı. XU100 deprem dibindeyken zaten.

7. piston düştü
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    200 günlük bu sefer çalışmaz. Haftaya sıkıntılı olacağa benziyor
    AYNEN...

tabana bile yazılmaz artık...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 856/1005 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız