Sayfa 858/1002 İlkİlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,857 - 6,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Koca: Bugün tespit edilen 5.103 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız 4.000’e yaklaştı. Salgınla mücadelede yeniden kısıtlamalar uygulamak zorunda kaldık. Birlikte tedbirlere uyarsak kendi kısıtlamalarımızı kendimiz koyarsak mücadele daha kolay olacak.

Türkiye’de son 24 saatte virüs kaynaklı 141 vefat yaşandı , bu rakam pandeminin başladığı tarihten bu yana en yüksek vefat sayısı
    Bugün sabah bim’deydim. Millet aktüel ürün peşindeydi. Bireysel tedbirlerle bu iş yürümez. Eğer yürüseydi dünyada alkollü araç kullanmak diye bir ceza olmazdı. Bir insan neden alkollüylen neden araç kullanır ki ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son dakika! İçişleri Bakanlığı, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü için getirilen sokağa çıkma saatlerine ilişkin cuma namazı düzenlemesini duyurdu. Bakanlık cuma namazına denk gelen saatlerin kısıtlamaya dahil olmadığını bildirdi
    hangi saatler o mesela yahu diyelim ki tarabyanın tepesinde oturuyorsun en yakın camii ayakla 48 dakika sürüyor diyelim ... eee 59 dakika da ( yokuş çıkıyosun ya hızın yavaşlıyo ) teorik olarak eve dönmesi olsa etti mi sana 1 seeeat 47 dakika yayanvay gidiş dönüş ... ee nasıl olacak bu iş ... mantık matematik felsefe ver Allahım ver ....
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    hangi saatler o mesela yahu diyelim ki tarabyanın tepesinde oturuyorsun en yakın camii ayakla 48 dakika sürüyor diyelim ... eee 59 dakika da ( yokuş çıkıyosun ya hızın yavaşlıyo ) teorik olarak eve dönmesi olsa etti mi sana 1 seeeat 47 dakika yayanvay gidiş dönüş ... ee nasıl olacak bu iş ... mantık matematik felsefe ver Allahım ver ....
    Haberi ilk okuduğumda ben de benzer düşündüm.
    Sonra dedim ki kendime ne mantık arıyorsun boşveeeer

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sadece bumu,hepsinde gram eksiltme var,üstelik azaltıma rağmen fiat yine yüksek,örneğin çikolata,eskiden 80 gr,şimdi 60-65 gram ve fiatı çok yüksek,şampuan vs es geçtik.
    şampuan mı ? şampüğan dediğiniz şey lüks tüketim maddesi... normal vetandaşın şampüğanla ne işi ola ki ?
    yıkanmaya karşıyım , silinmeyi severim , kuruluğa hayranım... o kadar ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.

5. başkan, başkent kulislerinde konuşulanlar doğru mu?

Bahçeden bakan , saraya doğru bağıracakmış. Yeter artık saray ışıklarını kapatın, geceleri gözümüzü alıyor diyebilirmiş. Anayasa Mahkemesinin ışıkları da malum twıtten sonra artık yanmıyormuş.

Dolar 7,15 lere düşecekti, bizde zeytin hasadından gelen parayla dolar alacaktık. Bugün yukarı kafayı dikti, biz daha zeytin parasını alamadan tren kaçacak gibi.

6. Sn. derinlikler, kafa göz sağlam mı , yerinde duruyor mu ? Grafikleriniz harika çalışıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    başkan, başkent kulislerinde konuşulanlar doğru mu?

Bahçeden bakan , saraya doğru bağıracakmış. Yeter artık saray ışıklarını kapatın, geceleri gözümüzü alıyor diyebilirmiş. Anayasa Mahkemesinin ışıkları da malum twıtten sonra artık yanmıyormuş.

Dolar 7,15 lere düşecekti, bizde zeytin hasadından gelen parayla dolar alacaktık. Bugün yukarı kafayı dikti, biz daha zeytin parasını alamadan tren kaçacak gibi.
    vadeli piyasada alacağınızı hedge etme imkanınız yok mu idiyki de ?

8. Gavur malında bunu yapamıyorlar.
    Kendi enflasyonumu kendi hesapladığımdan çok net görüyorum gramajlarındaki değişimi Benim zam şampiyonum pringles 165g
    Ocakta 8 liraydı şimdi 14.90

Ytd.
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    50-55 gram hatta 45 gram olanlar bile var kare olanları

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 858/1002 İlkİlk ... 358758808848856857858859860868908958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •