Hareketlere bakarsak shortcu kıstırmasına benziyor lakin shortcu kaldığını düşünmüyorum
Tek aklıma gelen bugün ki ekside acaba millet çokmu short açtı
Manyak hareket vardı gün içinde hep desteke hem dirence
Hareketlere bakarsak shortcu kıstırmasına benziyor lakin shortcu kaldığını düşünmüyorum
Tek aklıma gelen bugün ki ekside acaba millet çokmu short açtı
Manyak hareket vardı gün içinde hep desteke hem dirence
Allah'ını seversen emekli olunca 3500-6000 ile çalışmadan nasıl geçineceksin. Risk aldım kredi çekip hisse alsatta kazandık çocuklar da kendi masrafıni çıkarıyor yoksa cami önünde dilenmekten başka çare yok. Evim kira değil borcu harcı yok. 2000 yakıt aidat, 750 faturalar 1200 kız okul servis ve harçlık 500 eczane medikal farkı (o da hasta bezi stoklu Tak sondayı da almıyorum öyle) Yediğimiz içtiğimiz sağlığımızdan fedakarlık yapıp ucu ucuna denk geliyor.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Burada ben senelerdir AKP seçim kaybetmeyecek..REİS seçim kaybetmeyecek derken sen beni AKP li ilan etmiştin..
O zaman gördüklerimi şimdi sen görüyorsun..
AKP yüzde 90 kazanır a evrilmişsin..
Kafalar karışık belli..
Neo da da karışık sende de karışmış..
Ufak bi anektod..
21 yıllık bankacılık kariyerinden sonra emekliliğe baş vuran bir bankacı tanıdığım bayan var..
16-17000 alacam dedi..
senin dediğinle benim dediğim farklı...ben bu denge korunursa diyorum, dolar buralarda tutulursa diyorum.
senin söylemin çok farklı, çok tehlikeli...bir yolunu bulur diyorsun, gerekirse seçime müdahale edilir, gerekse seçim ertelenir diyorsun...bu durum yılgınlık yaratır, sandığa gitme oranını düşürür...eğer reisci değilsen bu tür ümitsizlik yaratacak söylemleri bırak...ayrıca suç, sağlam bir savcı kafayı takarsa sırf bu yazılardan dolayı süründürür seni.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Türk çocuğunun kaçak olarak meksikadan amerikaya girdiği başka bir dönem yaşanmadı.
35++ yaşlarda türk anne babaların hem de nitelikli doktor, mühendis, yazılımcı vs.. çocukları ile beraber ülkemizden ayrıldığı bir dönem yaşanmadı.
Bu kadar olumsuz duruma rağmen, kaybeder denilebilen bir muhalefet, azıcık da kendine çuvaldızı batırmalı.
2014 yılında Mansur adayken, çok yakın arkadaşlarım CHP ankara yönetimi idi.
Kendilerine niçin seçimi ciddiye almıyorsunuz dedim. Biz sağcı içn çalışmayız dediler.
Bakın bu çok tehlikeli bir kafa, uyarıyorum, aynı kafayı görüyorum, lütfen, ülkemi seviyorum geri gelebilmeyi istiyorum, bunu reisci olarak yorumlayanlara diyecek lafım yok, sözlere değil yapılanlara bakın, ben yapacağımı yapmışım, kalanlara da görevler düşüyor.
Hakikaten kendimi anlatmaktan gına geldi en iyisi yine bir süre foruma yazmamak.
Muhalefet ne yapsın abi insan gibi parlementer sisteme dönüşü nasıl yapacaklarını açıkladılar, Demokrasi insan hakları adalet eğitim ekonomi vs ... anlatıyorlar. Ama millet nezaketten dürüstlükten sistemden anlamıyorsa zaten yapacak birşey yok. illa iyi muhalefet yapmak için RTE nin soylunun bahçelinin gibi bir üslup mu gerekiyor. öyle höt höt bağıran birilerini arıyorsak RTE zaten bu işi gayet iyi yapıyor ne gerek var başkasına.
Yer İmleri