Sayfa 859/1002 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,865 - 6,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Fitch: Türkiye'nin para politikası kredibilitesinin yeniden oluşması zaman alacak

Fitch tarafından hazırlanan raporda TCMB'nin faiz arttırdığı ve sadeleşmeye gittiği toplantının para politikası kredibilitesini artıran bir adım olduğu ancak bunun tıpkı döviz rezervlerinde artış gibi zaman alacağı belirtildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fitch, fonlamanın 1 haftalık repo faizi üzerinden sağlanacak olmasının para politikasını daha şeffaf ve tahmin edilebilir yapacağı ve enflasyon hedefini desteklediği yorumunda bulunuldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3. genel olarak %80-100 arası fiyat yükselmeler veya aynı oranda gramaj azalmadan bahsediyorsunuz, bahsettiğiniz ürünlerde nşa da lüks tüketim malzemesi filanda değil. diğer taraftan enflasyon % şey.. bu tabloyu gören tek bir kısım mı var? yoksa benim "lüks tüketim malzemesi değil" dediğim ürünler artık "lüks tüketim malzemesi" mi oldu?

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son dakika! İçişleri Bakanlığı, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü için getirilen sokağa çıkma saatlerine ilişkin cuma namazı düzenlemesini duyurdu. Bakanlık cuma namazına denk gelen saatlerin kısıtlamaya dahil olmadığını bildirdi
    Dışarıdaki insan yoğunluğunu azaltmak için yapılan kısım kısım sokağa çıkma yasağına,
    insanlar rahat rahat camide toplanabilsin diye istisna uygulanıyor.

Maskeyi indirip, ortalığa rahat rahat öksürüp, sonra maskeyle tekrar ağızını kapatan amcalar geldi aklıma.
    Aynı mantık.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

5.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Dışarıdaki insan yoğunluğunu azaltmak için yapılan kısım kısım sokağa çıkma yasağına,
    Maskeyi indirip, ortalığa rahat rahat öksürüp, sonra maskeyle tekrar ağızını kapatan amcalar geldi aklıma.
    Aynı mantık.
    ilgili sosyal gurubun yapısı bu..
    3 asır önce de
    doğu roma imparatoru 1. justinian döneminde de..
    antik yunanda da
    'ritualist' guruplarda rasyonel yaptırım yapamazsınız.
    yakın zamanda iran da gördük nler olduğunu..
    kanımca da dert etmeyin..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,929
     Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku

Aynı mantık.
    Din dendiği zaman onlarda akan sular durur !!!,zaten dinsel baskı sonucu bunlar hep başımıza gelmedimi

Pfizer, BioNTech ile birlikte geliştirdiği Covid-19 aşısının acil kullanım yetkisi için Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi’ne (FDA) resmi başvuruyu yaptı

Sayfa 859/1002 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •