Sayfa 859/882 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,865 - 6,872 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Sayın Akinkktrk'e katılıyorum...Bu saatten sonra "normal" yatırımcılardan satış gelme ihtimali zayıf, zaten satış tarafının BOFA ağırlıklı olmasından da belli oluyor...Konjonktürel belirsizlik ortamına bir de "güvensizlik" eklemek suretiyle müthiş bir oyun kurdular, yoksa bu fiyatlamaları biraz zor yaparlardı...Kısa vadede yeni yatırımcılardan "iştahlı" alımlar gelmeyeceğini bildikleri için olabildiğince aşağı basacaklar ki yoğun satışlar da bunu gösteriyor...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Tahtacı abiler yanlış bir hamle yaptılar ve maliyetlerini yükselttiler...Yukarı tükürse bıyık aşağı tükürse sakal...40 Tl civarı maliyetli Dünya kadar yatırımcı var...Bu konjonktürde aşağı da salamıyor...Ben de merak ediyorum açıkçası ne yapacaklarını...
    Esasen yakın zamana kadar tahtacıların da ortalaması 30 civarı idi ve bu durumu "yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal" nitelemesi ile epey önceden yazmıştım...Çünkü kağıtta hatırı sayılır yoğunluktaki yatırımcıların maliyeti 40 Tl civarı aralığı idi ve bu marj bu çakalları kesmezdi...Açık söylemek gerekirse finansal okuryazarlığı gayet yüksek yatırımcıların olduğu bir hissede böyle bir şey yapabilecekleri ya da diğer bir ifade ile buna cesaret edebilecekleri aklımın ucundan bile geçmedi...Gayet tabiki bu cesaretleri uygulanan müeyyidelerin yetersizliğinden kaynaklanıyor...Hukuki süreçlerden bir şey kaybetmeyeceklerini onlar da biliyorlar...3-5 aya kalmaz herkes bunları unutur ve kartlar yeniden dağıtılır, oldu da bitti maşallah...Ha, millet olarak biz bunlara layığız hatta az bile...Kimse kusura bakmasın...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Hep söylediğim gibi 1 lot bile alıcı yok 5 aydır. Tahtacı hariç. Peki böyle bir hisse neden niye yükselsin ? Hisse dip üstüne dip yaptıkça 2 gündür alan tahtacı bugün bile satışta birinci siradayken sebep aramak lazım. Adam buradan bile boyna satıyor. Sonra alıyor ama yükseltmeden. Böylelikle hisse %60 düşüyor tepeden. Dahada düşecek. Bu kadar atıl yatirimcilari ısı zor

3. Dipsiz kuyu misali indikçe iniyor

4. Decatlon ingiltere falan filan sallamasyonlarida ise yaramadı. Son bir çaren var mı onur

5.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Decatlon ingiltere falan filan sallamasyonlarida ise yaramadı. Son bir çaren var mı onur
    Evet...Maalesef bu son bilanço rezaleti her türlü olumlu haber, gelişme hatta faiz indirim süreci ve buna bağlı olarak kentsel dönüşüm anlamındaki fırsat konjonktürünü resmen yok etti...Tahtadan yapamadıklarını patronlar sayesinde yaptılar, helal olsun...Hala ve hala ana taşıyıcılardan mal çıkmaya devam ediyorlar...Göstere göstere hem de...

6. şimdi yazacam yine birileri zıplayacak ama herkes bilsin manipülasyona ortak olunuyor böyle farkında değiller bu suçtur normalde de neyse orasıda kendilerinin bileceği iş

borsaya dün başlamadık öyle balık hikayeleri anlatarak'ta olmuyor eskiyiz havası bakın arkadaşlar böyle gizlilik falan boş işler sadece ve sadece savunma sanayine üretim yapan firmalar gizlilik içinde yaptıkları anlaşmaları ürettikleri şeyleri söylemez bunun izni mi verilmiyor bilmiyorum hktm hissesinden biliyorum deniz kuvvetlerine ürün tedarik ediyor ama bir kap bir açıklama bile olmuyor mesela velev ki aylardır bilanço bebek şirket diye diye en sonunda endeksin böyle dönüş gösterdiği ortamda mağduriyet oluşturuldu takipçileri memnundur tercih meselesi ama bu işin artık ahlaki vicdanı tarafı var yapmayın

umarım 21.32 lerde ki gapını almaya inmez

Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Decatlon ingiltere falan filan sallamasyonlarida ise yaramadı. Son bir çaren var mı onur

'' umarım 21.32 lerde ki gapını almaya inmez ''

aylıkta 21.98 var ve burası oldukça dikkat çekici bir seviye..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    özelikle gedikten yılların borsacısı yatırımcı ilişkilerinden bayan tam da bu işleri organize eden kişi olarak görünüyor...enes ve bu bayan birlikte bu işleri organize ediyorlar...
    Şayet bu mevzu Enis'in İspanya'dan şutlanmasıyla bağlantılı ise öyle hiç de ailevi bir sorun yok gibi durmuyor bana...Çünkü hemen sonrasında Sırbistan tarafından da haber geldi nitekim...Sayın Kazançkapısı toplantıda bu türden bir şey sezinlemediğini söylemişti ama bilemedim...Buraya takıldım kaldım resmen...Skumtech operasyonunun baş aktörü Gedik'ti...

Sayfa 859/882 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •