maşallah yine yağdırıyor![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
einstain bir bilim adamı olarak tanrıya hep inanan biri olmuştur makale ve kitaplarında da bol bol tanrı kelimesini kullanan bir bilim insanydı.
iş kuantuma varınca tanrı kelimesini genelikle " gizli güç" ifadesini kullanmaya başlamıştır. ve kendinden emin bir şekilde tanrı zar atmaz diyerek böbürlenen biriydi. "genel görelilik" teorisini bulduğnda bile. hatta bu tanrı zar atmaz olarak diye ünlenen teoridir aynı zamanda.
taa ki.. fotonların spin ölçümünün rast gelelik durumunu gözlemleyene kadar :-)
yaşasaydı meğerse tanrıda kumarmaz olmuş derdi![]()
Allah,elbette geleceği biliyor.Ama o bildiği sonu kendi özgür iradenle seçen sensin.
Ayetler de translatelerde fark,yani mealdeki fark sadece ufakbir ifade tarzıdır....AYNI ANLAMdır...
Bunu değişik meallerde net olarak görürsünüz..ANLAM AYNIDIR.
neyse bunu daha önce defalarca konuşmuştuk.HERKES NASIL İNANMAK İSTERSE ÖYLE İNANIR...Benim açımdan bu dosya yıllar önce NETLİĞE KAVUŞTU.Tercihime analitik olarak ve tüm sorular cevaplanmış olarak devam ediyorum...
2 hücreden-zigottan; noktadan bin kere daha küçük bir hücreden ,karanlık rahimde insanın yaratıldığına inanıyorsam, her şeye inanırım..Eğer bu olayı bilmeseydim bana bunu kimse inandıramazdı(zigottan insanın yaratılmasına)..120 milyar insanın zekasının toplamı olan medeniyet daha bir mitokontriyi(hücrenin bir parçası) yapamıyor...Yaptığımız her şey bu kainattan kopya: uçaklar,renkli tv..vs..
Dönelin PALAYA![]()
Aynı cümleleri geçen bir arkadaş grubunda birinden duymuştum kafası çok karışıktı, kaynak aynı galiba.
İslami açıdan bakarsak ortada hiçbir çelişki yok aslında, uzun uzun anlatmayada gerek yok nasıl düşünüyorsanız öyledir deyip kapatayım bu bahsi.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hiç bir gruba üye değilim.. hiç bir felsefe kitabı okumadım. hiç bir atayiz grubu varmı diye araştırmadım. bunlar üzerine hiç bir kaynakta okumadım. kitap anlamında. veya felsefe forumlarında vs.
sorun yok herkes istediğine zaten inanıyor. burdan hiç kimse yazı ile video ilede din falan değiştirmez.
Spotta mal dagitiyola sanki.. dikkat dikkat
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri