Sayfa 862/1003 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,889 - 6,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Odenmiyor mu bunlar bir kaç yerde daha okudum herkes almış.bizde alsak neye göre veriliyor.
    Ben zamanında ödüyorum kredi kartı ekstreleei geldikçe.

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Odenmiyor mu bunlar bir kaç yerde daha okudum herkes almış.bizde alsak neye göre veriliyor.
    kredi kartına taksitli nakit avans işte..
    simdi pek avantajı yok hem faizi yükseldi hem de taksit azaldı..
    seçim öncesi 1.36 dan 12 ay taksit.. bedava gibiydi..

4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Resmi rakamlara göre Ülkenin 15-35 yaşa arası nüfustan diğerlerine göre daha üstün zekaya sahip veya girişimci olan on binlerce genç ülke dışında yaşamayı tercih ederken bizim sırf ucuza çalışıyor diye dünyanın en yoksul kategorinin başında olan Suriye den, Afganistan dan mülteci kabul etmemizi savunan bu SÖZDE MİLLİYETÇİ ye yazıklar olsun.

Biraz akıl, düşünme yeteneği olan biri inşaatta KENDİ İNSANINA KARŞI HAKSIZ REKABET YARATARAK ucuza çalışacak diye KENDİ VATANDAŞI İŞSİZKEN bir mültecinin varlığını savunamaz.

Suriyenin en radikal bölgesinden gelen ucuza çalışan mülteciler dini inançları gereği daha 18 inde evlenip 25 yaşına geldiğinde en az 3-4 çocuk da yapıyorlar. Bir ülkenin bir ucuz işçi çalıştıracağım diye birkaç yıl içinde 6 adet nüfusa sosyal güvenlik sağlaması EKONOMİK OLARAK da İNTİHARDIR. Akıl tutulmasıdır.

Kaldı ki bu işçinin yaptığı çocuklar sadece 18 yıl sonra evlenip kendi ailesinin büyüklüğünü 6 dan 30 a çıkarmaya adaydır. (matematük ve biyoloji bilimine göre)...

Bu ülke bir sıvacı için 18 yıl sonra 30 adet mülteciye sosyal yardım sağlayacaktır, Seçim kazanmak için KK gibi politikacılarla 40 yaşında emekli edip emekli maaşı verecektir.

Bu ülke her geçen gün Afganistan, Suriye ekonomik bataklığına doğru TAM GAZ yol alırken muhaletin de bu ucuz işçiliği savunan şahsiyetlerden oluşması en büyük şanssızlığı değil midir?

İYİ parti bu kişiyi derhal kulağından tutup kapıya koymalıdır.
    En ucuz dairesi milyonlar eden müteahidin ucuza sıvacı çalıştırması mı gerekiyormuş?

Her ülkede göçmenlere milliyetçiler karşıdır.

Bizde ise milliyetçilikte kimseye bayrağı bırakmayanlar göçmen istilasını destekliyor.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    En ucuz dairesi milyonlar eden müteahidin ucuza sıvacı çalıştırması mı gerekiyormuş?

Her ülkede göçmenlere milliyetçiler karşıdır.

Bizde ise milliyetçilikte kimseye bayrağı bırakmayanlar göçmen istilasını destekliyor.
    Belki kendi de müteahhit. Ya da müteahhit lobisi konuşturmuştur)

Akıl tutulması yaşıyoruz hem iktidarı hem muhalefeti ile. Siyaset kurumunun baştan aşağı değişmesi lazım. Bunlarla olmuyor. Şimdi yerel seçim var. Gidip kime oy atacaksın kardeşim. Al birini vur ötekine. Ülke çıkmaza girmiştir.

hadi sosyal medya ahalisi ...

hadi menfaatli/amatör/profosyonel/gönüllü tür tür çeşit çeşit..

TROL takımı

kasanda tutuğun altını/dövizi

al

ya bankaya getir KKM yapma-direkt süper fazili LİRA Bazlı Mevduat yap...

ya da..

Mahallendeki kuyumcuya/döviz bürosuna getir sat

onu da getir kamu/özel/Katılım bankalarında LİRA Bazlı mevduat yap...

hadi millete örnek olun...

videoları çekin bizimle paylaşın...

7.  Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Nedir bu ogullardan cektuklerimiz? Imamin oglu diyorlar bubasi imam degil, Kilistaroglu diyorlar bubasi kilistar degil, simdilerde bir ogul daha cikmis, diyorki sokaga cikamiyorum. Nedir bu ogullardan cektigimiz. Yokmu bir tane vatan evladi "" benim"" desin. hep dedelerinin, babalarinin ismini zikrederek bir yerlere gelmisler yada gelmek istiyorlar.
    eskiden Demirel'e atfedilen bir söz vardı: Erbakan hoca çocuğu, Ecevit halk çocuğu, peki biz neyiz?, O.... çocuğu mu?

devekuşu kabarede Metin Akpınar söyledi diye hatırlıyorum.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    TCMB tarafından finansal kaynakların verimli kullanımının
    desteklenmesi amacıyla, taşıt kredilerinde %3 olan
    büyüme sınırının %2 olarak belirlenmesine karar verildi.
    Ayrıca, kredi kartı nakit kullanımlarına ve kredili mevduat
    hesaplarına uygulanan aylık azami faiz oranı %2,89'a
    yükseltildi.
    Kış hazırlıkları başlamış.
    % oranı olarak yüksek bir artış.
    1 haziranda %1.36 imiş

https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...+Faiz+Oranlari
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 862/1003 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri