Sayfa 864/990 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by kurmay Yazıyı Oku
    XU100

günlük EMA(100) ≈ 4590
    haftalık EMA(20) ≈ 4590
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    >>>>>>>>>
    KENDİSİNİ MATEMATİK DEHASI SANIYORDU

Gübretaş'ın bulduğu 6 milyar dolarlık altın haberleri ile Borsa İstanbul'da milyarder olan ve 2 milyardan fazla para kazandığı Gübretaş yatırımını anlatırken, “Bu hareket aynı zamanda Borsa İstanbul'da analiz yaparak uzun vadeli yatırım yapmanın önemini de ortaya koydu†şeklinde övünen Şahinkaya, "Gübretaş'ta matematikle, analizle kazandım†dediği servetini iddialara göre bir günde sıfırlamış!
    matematikle kazanmış, analizle kazanmış.. tabii ki, bi günde sıfırlanmaz bu servet, yüzde 9 gubrf pozisyonu bugünkü kapanışla 7 milyar TL eder, fiyat yarıdan fazla daha düşse 3 milyar kalır, batmaz yani.. ama tahtaları gubrf-ulker-bizim-mrgyo-cante-pengd falan hepsi taban kitledi, kredileri kapatmak zor oluyor haliyle

tetiği çeken spk oldu aslında, gubrf tahtasını krediye kapatınca, zincirleme satış gerekliliği tetiklendi.. şahinkaya'nın vaziyetini öğrenen diğer büyükler de short bastı.. olay bu

ps. kurmay arkadaşın mesajının konuyla alakası ne ?? 20 haftalık ortalamanın 100 günlük ortalamaya eşit olduğunu kanıtladığı için kendisi bi matematik dehası, alaka ordan

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    yapı kredi 52 milyar kar yollamış.

yarın bunun da canına okurlar
    Bofa ile yapikredi robotu kendilerinin onuda yaparlarsa çok ayıp ederler. Tam tersi olur

3. Bprsagundem goygoy yapmış.

Borsa siteleri reklam vermeyenleri kötülüyor diye haberler vardı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Viop pasta

5. Kümüle pasta

6. Baktım Bozkuşun yapacağız bir şey değil gittim ayının yanına bıçağı gözüne sokayım dedim gözüne soktum hıncımi alamadım arkadan da dürttüm. Benim sayemde rahat ettiniz bugün.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    daha önce %5 değil miydi....? amaç burda ne olabilir arkadaşlar....?

Sayfa 864/990 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •