Artan

35,22 9.99 18:10
52,75 9.99 18:10
9,81 9.98 18:10
13,44 9.98 18:10
451,75 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

14,80 -9.98 18:10
356,50 -9.97 18:10
100,40 -9.96 18:10
6,15 -9.96 18:10
57,95 -9.95 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.874.570.551,80 18:10
10.151.848.618,00 18:10
8.690.991.652,40 18:10
8.490.855.663,25 18:10
7.109.393.382,54 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 866/876 İlkİlk ... 366766816856864865866867868 ... SonSon
Arama sonucu : 7007 madde; 6,921 - 6,928 arası.

Konu: Viop LXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    trade edim desem kesin 12500 kırar geçer ben uyurken...o nedenle bekliyorum bakalım.

ama dökmesini bekliyodum gerçektende.

galanlara iyi aşkamlar cümleten.

vıop ta pastalardaki maliyet kurumların long şort 12300-12500 karşılıklı işlem olabilir .
    çok büyük ters haber olmazsa ban göre bu akşam powell konuşması , 19 aralık japon faiz artırımı takip edilmeli global türbülans hikayesine.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

bu arada bb79 çoğu düşüncelerine katılırım ama ezan, ve tek bir din yönde saplanıp kalman iyi birşey değil bana göre.

bana göre böyle.. senin bileceğin işler.

dinler felsefi bir kavramdır bence.. bu düzeyde tartışılabilir. tüm dünyada da böyledir.

diğer türlü haklı olsan bile haksız duruma düşersin.

lakin kimseye nasıl düşeneceğinede karışacak halim yok.

3. İt sadece havlar

Şikayet edecekmiş içeri attıracakmış

Kanun korucular sizsiniz ya ötersiniz böyle ancak

Adaletli olsanız suçluya suçlu derdiniz

Bu kadar haksızlığa önce inandığınız Allah'ınız isyan eder sizden başlardı temizlemeye

Ama sizde biliyorsunuz ne olduğunu

Köpekler neden 5-6 taneden aşağı doğurmaz

Hımmmm

Hadi başka kapıya

Diyanetçi Ali ERBAŞ eşinin hac sayısını bir sor bakalım Müslümanların hakkına giriyormu belki azıcık vicdanın sızlar

Gerçi şikayetçi olsan hapse atarlarmı oda muamma

Milyonlar sıra beklerken Ali Erbaşâ€™ın eşi 'özel vize' ile 7. kez hacı oldu
    Milyonlarca vatandaş, kontenjana takılıp yıllarca hacca gidemiyor. Ancak Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaşâ€™ın eşi Seher Erbaşâ€™ın “özel vize’ ile 7. kez hacca gittiği ortaya çıktı. Seher Erbaşâ€™ın 7 kez de Umre’ye gittiği öğrenildi.

4. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 45 kişi okumaktadır. (19 üye ve 26 ziyaretçi)

mert45, afl, balbatros, bb79, çıtak+, D83, EMLAK, GİZEM-TRADER, indregandi, katırcı_bedri+, kiraz, ozzy, peyda, rasit, rean, sindoma53, Tince, tovbekar+, tyler001

---

Yarın alem yok bu sebeple bu gece duble alem yapmam lazım

12430 bir porsiyon long devam ..

Değerli Palişkooomun şahsında tüm dostlarıma huzurlu geceler

https://www.youtube.com/shorts/y4-eR5a9Cew

----

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 35 kişi okumaktadır. (14 üye ve 21 ziyaretçi)

mert45, afl, Bear_Bull, Cautionary+, çıtak, EMLAK, indregandi, katırcı_bedri+, kiraz, loto, mistyimage, ozzy, suheyl, tyler001
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bb79,

Daha öncede sana yazdım başka şeyleri eleştirelim ama başkalarına kızıp insanların inançları üzerinden dalga geçip laf sokma işi yanlış olur insanlara buradan yürüme .
    Çok tahrik var bende de bu konuda agresiflik istemeden de olsa ağır konuşuyorum

Haklısın

bu arada bugün sahneye çıkan dansöz abka dır bende inandım artık

Onun lâ çok güzel yol alacağız

Matematik ikincisi mi neydi

Ağzını toplayıp
    Günahlarını eksiltip
    Çok parçaya bölmeden
    Onu çarpacağım

Birebir ama araya kimse girmesin
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bu arada bb79 çoğu düşüncelerine katılırım ama ezan, ve tek bir din yönde saplanıp kalman iyi birşey değil bana göre.

bana göre böyle.. senin bileceğin işler.

dinler felsefi bir kavramdır bence.. bu düzeyde tartışılabilir. tüm dünyada da böyledir.

diğer türlü haklı olsan bile haksız duruma düşersin.

lakin kimseye nasıl düşeneceğinede karışacak halim yok.

Burası ABD olsaydı emin ol hristiyanı deşifre ederdim

Ama burası Türkiye Hristiyanlar bir şey yapmıyorki

Ve konuşularak çözülmüyor İslam dini böyle

Seni anlıyorum hakta veriyorum

Saygılar
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. Zelenskiy: Bu hafta kan dökülmesini durduracak kritik gelişmeler olabilir
    Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, savaşın sona erdirilmesi amacıyla hazırlanan barış planında son aşamaya gelindiğini belirterek, “20 maddelik temel belgeyi yakında ABD’ye sunacağız” dedi. Zelenskiy, “Bu hafta barış adına yeni haberler gelebilir” ifadelerini kullandı

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Burası ABD olsaydı emin ol hristiyanı deşifre ederdim

Ama burası Türkiye Hristiyanlar bir şey yapmıyorki

Ve konuşularak çözülmüyor İslam dini böyle

Seni anlıyorum hakta veriyorum

Saygılar
    Bak birader mutlak bir önyargı ile bakıyorsun.İSLAM ÖYLE DEĞİLDİR.İSLAMda hırsızın eli kesilir(tüm temel ihtiyaçlarını devlet karşılamak zorundadır).İslamde esrar satan idam edilir.Akraba korunur ama meşru ve haklı olduğu zaman.
    İslam ve hatta dinler ahlaktır.Ama sen İSLAMIN TEMSİLCİSİ(peygamber) olmayan şahısların islama aykırı olan rüşvet -hırsızlığını islamın ilkesiymiş gibi gösteriyorsun.O o şahısların günahıdır ve ilkesizliğidir...

Ama sürekli İSLAMA-DİNLER hakaret için bahane arıyorsun.Din birileri için ailesinden bile önce gelebiliyor.Hassas konuları kaşıyıp forumu proveke ediyorsun.

Bir ara ezana taktın..Sonra seçmeli KURAN dersine taktın.Seçmeli KURAN 2 saattir.İsteyen yollar.

Sen, hristiyan ülkesine gidip pazar günkü ayine laf etsen oracıkta seni yuhlarlar.Üstelik bu toplum 5 nesildir sekuler eğitimle büyütüldü eğer yanlış-hurafe tarikatlere yöneldiyse ve dinini yanlış öğrendiyse orada sisteminde sorumluluğu var.

Dine laf etmek sen de refleks oldu.Büyük ihtimalle hayatta ulaşamdığın hayallerine engel olarak bu siyasi ktidarı gösteriyorsun oradan da din ile ilişkilendiriyorsun.Ama burada dinin sorumluluğu yok.

https://x.com/i/status/1984965556756193390

Sayfa 866/876 İlkİlk ... 366766816856864865866867868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •