Sayfa 867/901 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877 ... SonSon
Arama sonucu : 7207 madde; 6,929 - 6,936 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Açık kaynaklarda bunlar gibi bir sürü haber var.Enseyi karartmadan güzel günleri beklemeye devam.

2. Bakalım piyasa ne zaman hatırlaycak gesan ve eupwr .Astor tam yol ileri

3.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Suriye’de altyapısı türk kamu ve özel sektörü işbirliği ile yapılacağı aşikar..
    Elektrik altyapısına girişim elektriğin ana müşterisi teiaş kilit rol oynar..
    suriyenin yeniden yapılanmasında gesan ve europower ciddi bir rol kapacak görünüyor...ama yatırımcı patronlara güvenmiyor ...doğruya doğru...kontrün patronu hisse satacam diyor gesan düşüyor....buda behiç harmanlının çok güven kayıp ettiğini gösteriyor...umarım en kısa sürede bu güven tekrardan gelir...

suriye beklentisinin yanında ukrayna beklentisi de var...aslında gesanda beklenti çok ama ne yazık ki güven yok...bekleyip göreceğiz...sabırla bekliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Vay arkadaş ucuz dedikçe düşüyor.

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    suriyenin yeniden yapılanmasında gesan ve europower ciddi bir rol kapacak görünüyor...ama yatırımcı patronlara güvenmiyor ...doğruya doğru...kontrün patronu hisse satacam diyor gesan düşüyor....buda behiç harmanlının çok güven kayıp ettiğini gösteriyor...umarım en kısa sürede bu güven tekrardan gelir...

suriye beklentisinin yanında ukrayna beklentisi de var...aslında gesanda beklenti çok ama ne yazık ki güven yok...bekleyip göreceğiz...sabırla bekliyorum...
    Güven olayı astorda da yok ama hisse uçuşta..
    Hisse yükselmeye başlasın güven olayı unutulur gider dostum..

6. Komşuda elektrik krizi: Fabrikalar durdu, trafik ışıklarını bile kapattılar!
    Petrol ve doğalgaz zengini İran, elektrik kriziyle karşı karşıya. Eskiyen alt yapı nedeniyle üretimde büyük sıkıntılar yaşanıyor. okullar uzaktan eğitime geçti, kamu kurumlarının çalışma saatleri kısaltıldı. Fabrikalarda üretim durdu, Tahran'daki caddelerde trafik ışıkları kapatıldı. On milyarlarca dolarlık kayıp oluştuğu belirtiliyor.
    23.12.2024 - 13:11

Haberler - NTV Haber

7. **son 3 yılda 8 kat artmış ; f/k sı 40,35

**nesi ucuz?

--europower 21 milyar+21 milyar da gesan=42 milyar...

--Solo da yılıklandırılmış da europower cirosu 9.2 milyar, gesan 5.8 milyar....

--europower piyasa değeri cirosunun 2 katından fazla; gesan ise 3 katından fazla...

europower:
    F/K 31,93
    FD/FAVÖK 10,42

gesan ın cirosu favök ve diğer kalemleri europoweri tam konsolide ettiği için değerlendirmenin bir anlamı yok...

--koca aksa akrilik+dowaksa (%50 si) , epsilon kompozit (%54 ü)+aksafil (%100)+mithra (%100)+140 MWh termik santral (%100)+liman (%100)+vs vs...44 milyar
    Son düzenleme : smry28; 24-12-2024 saat: 09:14.

8.  Alıntı Originally Posted by smry28 Yazıyı Oku
    **son 3 yılda 8 kat artmış ; f/k sı 40,35

**nesi ucuz?

--europower 21 milyar+21 milyar da gesan=42 milyar...

--Solo da yılıklandırılmış da europower cirosu 9.2 milyar, gesan 5.8 milyar....

--europower piyasa değeri cirosunun 2 katından fazla; gesan ise 3 katından fazla...

europower:
    F/K 31,93
    FD/FAVÖK 10,42

gesan ın cirosu favök ve diğer kalemleri europoweri tam konsolide ettiği için değerlendirmenin bir anlamı yok...

--koca aksa akrilik+dowaksa (%50 si) , epsilon kompozit (%54 ü)+aksafil (%100)+mithra (%100)+140 MWh termik santral (%100)+liman (%100)+vs vs...44 milyar
    40.32 fk yı nasıl hesapladınız..

Sayfa 867/901 İlkİlk ... 367767817857865866867868869877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •