Sayfa 869/1002 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

"Son günlerde bizimle asla ilgisi olmayan, kimi bireysel açıklamalar ile reform gündemimize yaptığımız vurgular bahane edilerek yeni bir fitne ateşi yakılmaya çalışıldığını görüyoruz" ifadesini kullanan Erdoğan, "Geçmişte birlikte çalışmış olsak bile hiç kimsenin şahsi ifadeleri cumhurbaşkanıyla, hükümetimizle ilişkili hale getirilemez.

Kimi kastediyor?

Parayı veren düdüğü ötterir, Türkiyeye gelse gelse aşının en dandigi gelir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Parayı veren düdüğü ötterir, Türkiyeye gelse gelse aşının en dandigi gelir.
    Adliyelerdeki dava sayilarini dusurmek icin Uzlasmaci ihdas ettiler , onlarin paralarini odemiyor.

Hukuk reformu yapacakmis.

Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    "Son günlerde bizimle asla ilgisi olmayan, kimi bireysel açıklamalar ile reform gündemimize yaptığımız vurgular bahane edilerek yeni bir fitne ateşi yakılmaya çalışıldığını görüyoruz" ifadesini kullanan Erdoğan, "Geçmişte birlikte çalışmış olsak bile hiç kimsenin şahsi ifadeleri cumhurbaşkanıyla, hükümetimizle ilişkili hale getirilemez.

Kimi kastediyor?
    Geçmişte diyor Arınçı kastetti diyorlar, emme adam CB yüksek istişare kurulu üyesi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5.  Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku

Kimi kastediyor?
    Babacan'i.

6. Ben 6 aylık ek dersücretlerimi alamadığım gibi, açık öğretim fakültesine yazmış olduğumuz ingilizce ders kitabının telifi, soruları vsnin ücretini e alamadım, o da 4 ay oldu.Toplamda 7-8 bin alacağımızı veremiyor devlet ama kalyon inşaate 9 milyar 800 milyon tl lik vergi teşviği şak diye geçiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    Ben 6 aylık ek dersücretlerimi alamadığım gibi, açık öğretim fakültesine yazmış olduğumuz ingilizce ders kitabının telifi, soruları vsnin ücretini e alamadım, o da 4 ay oldu.Toplamda 7-8 bin alacağımızı veremiyor devlet ama kalyon inşaate 9 milyar 800 milyon tl lik vergi teşviği şak diye geçiyor.
    Ondan rantini aliyor da ondan..

Ohooo... Burada ki gömünistler bize yapılacak aşıyı düşünüyor, Dünyayı aşılayacakmış Reyis!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 869/1002 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •