Sayfa 87/1000 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Okuyunuz.

Başta akp liler okuyabilir.

Bir Burhan Kuzu bombası da benden

Tarih: 29 Mart 2016İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti, emniyette verdiği ifadesinde öyle iddialarda bulunuyor ki ayrıntıları dudak uçuklatan cinsten.Zindaşti, arkadaşlarıyla alem yapmak için kadın bulması için birini arıyor. Aradığı kişi kendisini Aliye Uzun'a yönlendiriyor ve numarasını veriyor. Kadınlar geliyor... Zindaşti polise verdiği ifadesinde Aliye Uzun'un kendisine, "AK Parti Beşiktaş Kadın kollarında görevliyim, benim Ak Parti'de çevrem var" dediğini aktarıyor.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/b...en-51056yy.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Halk TV : Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kaleme aldığı yazıda kadın yürüyüşlerine katılanlara yönelik tepki çeken ifadeler kullandı.

Dilipak, “Bizde 8 Mart 2016’da ‘Feminist Gece Yürüyüşü’ ile önce feminist gösteriye, ardından gay ve lezbiyenlerin, fahişelerin sokaklara çıktıkları bir gösteriye döndü. Bunların aile diye bir meseleleri yok. ‘İffet’le dalga geçiyorlar, fahişelikten yanalar. Bunu özgürlük olarak görüyorlar” diye yazdı.

Burada rumenigge diye biri vardı bu Dilipak denen adama övgüler yağdırırdı ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

“Oğlumun adı Recep Tayyip ama bundan sonra AKP’ye oy yok”

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/o...ok-226095h.htm

akp demiyor hala akparti diyor şahıs haber başlığı yanlış olmuş.

Birde ben düşünüyorum düşünüyorum ak nereden çıkıyor diye.

Örnek İYİ PARTİ var.Hakaret için İP diyen var.

Eeeeeeeeeeee ne var bunda miye alınayımki?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Halk TV : Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kaleme aldığı yazıda kadın yürüyüşlerine katılanlara yönelik tepki çeken ifadeler kullandı.

Dilipak, “Bizde 8 Mart 2016’da ‘Feminist Gece Yürüyüşü’ ile önce feminist gösteriye, ardından gay ve lezbiyenlerin, fahişelerin sokaklara çıktıkları bir gösteriye döndü. Bunların aile diye bir meseleleri yok. ‘İffet’le dalga geçiyorlar, fahişelikten yanalar. Bunu özgürlük olarak görüyorlar†diye yazdı.

Burada rumenigge diye biri vardı bu Dilipak denen adama övgüler yağdırırdı ..
    Ensar isterik.

Onlar olmayınca düz duvaramı tırmanıyorlar.

Yok köpek yok eşek yok inek olmadı oğlancımı oluyorlar.

Ensest ne oluyor.ah atv de programlarda bayanları çoğu kapalı ne dolaplar dönüyor.

Ne yapcaz şimdi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Dow yatırdı, Dax fi$ini çekmekle me$gul reJ0 h0ldings'İnİn..

Kraliçesi ve arab u$$aklarıynan az biraz da yahudi dev$irtmenin mal mal seyredi$leri e$liğinde..

Çoh şükür, çoh güsel..

Putin'İn umuru bi yere kadar zati, İran göbek atmakta perde arkası, Afgan zati $a$kın, vesaire vesaire..

Anadın mı bi$e Ysk b0$kanı, yani sen ne annadın bu i$lerden..

31 olmamış yahu ya düz 30 ya 32 diyin ne o 31 ayıp olmasa 69 diyeceniz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    31 olmamış yahu ya düz 30 ya 32 diyin ne o 31 ayıp olmasa 69 diyeceniz
    Kandırılmı$$...

Pekcan: Fahiş fiyat özellikle istanbul hallerinde var-cnn türk
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 87/1000 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız