Bugün bu faizi beğenmeyenler iki ay sonra bunuda arayacaklar emin olun hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by KUYU Bugün bu faizi beğenmeyenler iki ay sonra bunuda arayacaklar emin olun hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Nasıl olacak o ?
Originally Posted by KUYU Bugün bu faizi beğenmeyenler iki ay sonra bunuda arayacaklar emin olun hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bana da öyle gibi geliyor, o yüzden kafamı kurcalamaya başladı NET %21,2.
Originally Posted by KUYU Bugün bu faizi beğenmeyenler iki ay sonra bunuda arayacaklar emin olun hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Originally Posted by myfinans Bana da öyle gibi geliyor, o yüzden kafamı kurcalamaya başladı NET %21,2. Dedigime geliyirsunuz yavas yavas.. ekimde yuzde 15 olcak faiz..
Originally Posted by drselcuk Dedigime geliyirsunuz yavas yavas.. ekimde yuzde 15 olcak faiz.. Sanmıyorum Yıl sonu yine bu seviyeleri görürüz.. 7,00 dolar ise amaç evet 15e indirsinler
Originally Posted by myfinans NET ama stopajı falan düşülmüş halde NET %21,2. 6 ay ve üzerindede bu net getiri kesin oluyor tabiki. Hala mı hayır. Hocam size bir soru. Burgan 31 verdi 26.35 e denk gelir o zaman baglamadik simdi mi baglayalim?
Gecelik faiz dediğim ppf de dahil tabi Şuan HSBC modern hesaptayim.. MT rica etti Ünlü menkul de repo %24 civariydi.. Originally Posted by Webster Hocam size bir soru. Burgan 31 verdi 26.35 e denk gelir o zaman baglamadik simdi mi baglayalim? Burgan 31 versin en uzun vadeye bağlarım TL.nin büyük kısmını
Originally Posted by aydinc Gecelik faiz dediğim ppf de dahil tabi Şuan HSBC modern hesaptayim.. MT rica etti Ünlü menkul de repo %24 civariydi.. Burgan 31 versin en uzun vadeye bağlarım TL.nin büyük kısmını Hocam uc ay oncemiydi neydi faizler patlayinca burgan dijitalden 31 baglayan cok kisi oldu biz dahada cikar diye bekledik avcumuzu yaladik
Forum Rules
Yer İmleri