Sayfa 877/1003 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Dinimizde imam nikahı önemli. Resmi nikah adaleti sağlamak için önemli, dini nikah inancı korumak, doğru nesil yetiştirmek için önemli.
    Evdeyken Esra Erol'ü mecburen izledik. Bulaşık yıkamadım ama diğer işleri yaptım.
    Esra Erol de programa çıkanlar ülkenin insanları. Genç bir kız daha 20 yaşında anne oluyor ve babasını bulamıyor, 2-3 kişi dna testi yaptı, ilk sevgiliden olduğu ortaya çıktı.
    Dini nikah çok sakat, ağzından çıkacak bir cümle ile geçersiz hale gelir, işi o aşamaya getirme.

Yarın merkez bankası faiz indirirse ben merkez bankası ile olan dini nikahın çok kişide bozulacağını görebiliyorum. Umarım merkez bankası faiz indirerek nikaha sakatlık getirmez. gelirse de dönüşü yok bu işin.

Endeks üzerindeki belirsizlik sadece dış etkenli değil, merkezin kararına odaklandılar.

2. Benim dahilde işleme belgemi 20 gün geciktirdiler, sebep corona, halbuki evden bağlanıp görebilir, bir onay için klavyenin enter tuşuna basmadı o uzman ve daire başkanı. Bunu bir kenara yazın, ben bu krizde işci aldım, mesai verdim, her gün 2 araç ihracat yüklüyorum ama sen benim belgemi 20 gün geç verdim.

Birilerinden icazet almaya yada sormaya gerek yok, hayatın çok acık örnekleri yaşanan bu olaylar içinde görünüyor. Bürokrasinin yıllar geçse de değişmeyeceği biliniyor.

Yarın ne değişecek, yani yarın vereceğin kararı bugün şuan toplan ver, zaten kararın nereden çıkacağı belli, neden doların 7,100 olmasını bekliyorsun. Neden 7/24 saat olarak çalışıp düşünmüyorsunuz. Sinirlerim fena zıpladı yine.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    adetim değildir amma kendimzi koruma adına doları 6.38 den beri taşıyorum

7.1X -6.6X arası gidip gelecek gibi kısa vadede ..öngörü ..çuvallayablirmde

Hulkiye bildiğimiz hulkiye ..hep aynı terane
    Hulkiye'de benjamin'de en iyi bildiği şeyi yapıyor ..7.00 yi devirip tutunursa cehennemin kapısı açılır ..ucu açık

iyi değil gidişat ..bu işten kimse kazançlı çıkmaz

Hizli girdin, dag evinin intikamini mi aliyorsun bizden yoksa???

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hizli girdin, dag evinin intikamini mi aliyorsun bizden yoksa???
    TH daha önce yatı'nın ebadını yelken sayısını filan derken boylu poslu adammış 1.87 boy .. kilo.. sportmen belliki.. atletik

kıskanmağa başladım adamı .. muhahhahahha

alem adam

birtek dipnotu fiyakayı bozuyor

Muahahahaha.

secbula da ne oldu, kustu mu yoksa???

KIZILDAG tamam da bu asamada islerin biraz aksamasi beklenmeli bence. 20 gun o kadar problem olmasa gerek.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku

önceden tr den orta halli birisi abd ye çocugunu liseye eğitime gönderirken şimdi dil kursuna bile gönderemiyor.

sayg,
    Orta halli degil o. Zenginler anca gonderirdi

Siz hayatinizda ortadirek gormemissiniz

Sayfa 877/1003 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •