Yine salak salak hareketler yapıyor.
Amacı olmayan bir matematiksel model gibisin spek..
Eşitsizliklerin var ama hedefin ne belli değil.
Yine salak salak hareketler yapıyor.
Amacı olmayan bir matematiksel model gibisin spek..
Eşitsizliklerin var ama hedefin ne belli değil.
güçsüz oldugunu ve 0.40 tl den 2.40 tl gidip %500 pirim yapmış bir hisseden bahsediyoruz bunu hazmetmesi lazım orta veya uzun vadede mutlaka kazandıracaktır ..daha önceki resim anlattıgı dip çalışmasını bitirmiş %500 pirim yapmış bunun enaz %61 veya 78/80 geri vermesi lazım ..1 dedigimiz yer 2.40 tl olan yer diyor ...?
ZIR-DELİ Y.T.D
Hocam şu hesaplamalara ben katılamıyorum.
Siz bir malı olması gerekenden fazla düşürün sonra yükselince %500 primli mi oluyor.
4,40 lira olan hisse 0,40 kuruşa %90 düştü...
Şu an bizim dipten primli dediğimiz fiyatlar belki ederinin bile altındadır.
Bunlar tamamen fiyat algısı..
spek çok kurnaz ky hertürlü okuyacagı çizzikleri çiziyor iki yol gösteriyor ..
birincisini zaten yazdım..
ikincisi çanak ve kulp çalışması yapıyor görüntüsünü vermek ..? veya öyle yapacak .
bunlar varsayım patron spek ve avanileri en dogrusunu biliyor biz tahmin yürütüyoruz..![]()
ZIR-DELİ Y.T.D
size bir örnek vereyim.yıl 2006
vestel fiatı 6.50 bir yılda 0.65 tl patron haber bombardımanı yapıyor fakat spek her gelene hisseyi dagıtıyor ...
0.75 tl de %100 bedelli ve %11 bedelsiz diyor ve rüçhan haklar kısıklanarak %100 bedelliyi cebinden karşılayıp 1.00 tl den alıcıyım diyor .. buraya kadar hisse düşerken hiç sormayan spk bedelliyi onaylıyor ...sonrası zaten malum birkaç defa o zamanlar derinlik izlerken girip çıktım artık derinlik almıyorum çok kafa yorucu oluyor yaşda ona keza olunca hisseyi inceleyip teknik ve teme durumuna bakıp düşündügüm yere gelince hisseyi alıp koymuş oldugum hedefe bakıyorum..emekli oldugumuzdan arkadaşlar geliyor çay kahve muhabetti bende eski bir tekstil firmasında yöneticilik yaptım ve ordanda emekli olup kendimi dinlenmeye ayırdım..
ZIR-DELİ Y.T.D
Yer İmleri