Originally Posted by
clastobar
Hocam biran önce devreye girer inşallah konjuktöre göre satış müşteri sorunu olmaz sektör dediğiniz gibi sektör çok canlı hep yüksek ihaleler alıyor şirketler Avrupa Asya Afrika her yerden işler geliyor.Ybancı fon önemli inşallah fonlar gesanın da farkına varırlar. Bu ay 2 milyondan 4 milyona çıkmıştı fon pozisyonları. Yabancı fon %5 üzerine çıktı haberi ile
Astor dün +7.5 idi bugünde +3.Darısı başımıza
ben gesanı 48,50 den aldığım sırada astor 90 tl idi...astor 130 ları görmesine rağmen gesan henüz 53,70 te....gerçi gesan bir kaç defa 53 leri görüp 45 lere kadar indi...bu çıkış fırsatlarını trade ile değerlendirseydim yine de güzel kazaç sağlayabilirdim...ama yapmayıp beklemeyi tercih edince kar da çok cılız kaldı...
gesan astora göre çok çok geri kaldı...şu 53,00 direncimizi kalıcı kırıp 55,00 lerin üzerine çıkabilirsek baskı iyicene azalır...o zaman da güzel bir ivme yakalayabiliriz..sabırla beklemeye devam ediyorum..bakalım neler olacak ?? gelen çok güzel kap haberlerini bile takmadı....eskiden takmaz takmaz ama sonradan geçmiş haberlerini öcünü bir seferde alırdı
umarım o eski alışkanlığını hatırlarda gereğini yapar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri