Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 882/1014 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 7,049 - 7,056 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Benim etrafimda yani AMerikadaki turk arkadaslar arasinda NEf insaat tan daire alan cok var. Butun bu insaatlar Istanbul da ama arkadaslarin hicbiri daha hayatinda Istanbula gitmemis insaati bile gormemisler

Doktora dan az egitimi olan yok aralarinda internetten baya arastirmislar sanirim bu sirket global bir sirket baska ulkelerde de insaatlar yapiyor ve daha bir kere olsun ev teslimatinda aksaklik olmamis. Bunlar bana soylenenler.

Adamlara soruyorum kardamisin zarardamisin yani dolar yolluyorsun TR ye aylik odeme icin ve simdi satsan kac para diye daha kimse kardayim demedi. O konuda pek konusmuyorlar. Ama hesabini kitabini yaptiklarina eminim
    Ahmet Bey ne karı? sayfalarca şikayet var bu nef inşaatten ,en büyük şikayet ise m2 farklılıkları+site aidatı kazığı...

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Koca koca firmalar sahtekarlık yapmaz diye birşey yazmadım.Olayı çarpıtmayın.Burada sahtekarlıktan ziyade bilinçsiz müşteri var.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : brsci; 22-01-2018 saat: 20:38.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Benim 20 yıllık bitmemiş yarım kalan dükkan inşaatı davam var.Arsa sahibi ile mahkemeliğiz.Bizimki bitmedi.Arsa sahibi de hakkını alamadı biz de.Mütahit iflas etti zaten.Sonuca giderse size özelden yazarım 10 yıl sonra falan)))))))))))
    Senin dava da m2 davası mı?

Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

ev aldın m2 düşük çıktı.

ne davası açabilirsin. ? sanırım tüketici mahkemesi ancak.

dolandrıcı davası açamazsın evi görmüş olman lazım alırken. görmeden ev alan adamı zaten mahkeme haklı bulmaz.

çıkan sonuç ne olabilir 3 4 sene sonra sonuçlanırsa ? para iadesi ( o da olursa tabi )

sonuç 3 4 sene boşa zaman kaybı.

hep derim. konutta vurgunda kazıkta öyle böyle olmaz. dikkat etmk lazım hemde çok.

zamanında çok oldu böyle olaylar.

mütehhitler merkezdeki köy evlerini bedava alıp kat karşılığında anlaşma yaptılar. adamlar inşaatı yapmadan satıp geçtiler sonra bul bulabilirsen.

yada inşaatı yapıyor iskanı almadan toz oluyor bina yarım vs.

10 sene bekleyen var iskan almak için..

belediye mütehhite müteahhit belediye suç atıyor .

arada kalan ev sahipleri.

satmak istese satamıyorda binanın iskanı olmadığı yüzünden belli çünkü

7. Aptalca bir yazı yanlış dolu..2007 2015 de ev fiyatları tüfe nin altinda kalmışmış..Faiz hesaplaması da yanlış.Verdiği linke baktım yok öyle bir link.
    Zaten kendi de yazmış sonda oturduğunuz ev mutlaka sizin olsun diye..Yani ikinci evi almayın diyor..Eee birinci evi de almayalım kirada oturalım iyi birşey değilse.!

8. Anlamanı bekliyen yok ki
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 882/1014 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •