MSB, Isparta'da meydana gelen helikopter kazasında şehit sayısının 6'ya yükseldiğini bildirdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Surileri AB kapılarını açarım söylemi ile HTŞ ye razı olunmuş olabilir.
Sonuç olarak AB göçmen riskini azaltmış oluyor.
Esat ın postalanması Herkesin kabul ettiği bir çözüm üzerinde anlaşılmış gibi.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Tamamda esas sorun bundan sonra başlıyacak,bu çapulcularmı ülkeyi yönetecek,afkanistanı gördük en son,bunun mimarı ABD ve uşakları arap baharı adında guya özgürlük getirdiler,hepsinin canı cehenneme uşaklarıylan beraber,tamam esad baskıcı olabilir,çünkü böyle bedeviler bu dillen yönetilir anca,Atatürk bile o cehennemi bildiğinden kesinliklen bulaşmayın dedi,bizim baştakiler dnlemedi bile o çamurun içine bizide soktu,bide cihattan,şeriattan islamdan bahsediyorlar,çünkü onlarında bir görevi var eşbobcu olarak,neyse çok şey var yazılacak zaten devamlı yazıyorum,bizlerden ırak olsunlar cehenneme direk olsunlar yeter ,bizim sorunumuz bize yeter.
Suriye'de geçiş hükümetinin başbakanı belli oldu: Muhammed El Beşir kimdir?
1983'te İdlib vilayetinde doğdu. 2007'de Halep Üniversitesi İletişim Bölümü'nden elektrik ve elektronik mühendisliği, 2021'de İdlib Üniversitesi'nden şeriat ve hukuk diploması aldı.
2022'de İdlib Devrim Kurtuluş Hükümeti'nde dernek işleri direktörü, ardından kalkınma ve insani işler bakanı olarak görev yaptı.
Şeriat ve hukuk diploması almış...iyi o zaman kelle koltukta yönetirler,bizde hoş geldin diyelim madmax bölgesine,geri planda madmaxsın patronu ABD
![]()
ESAD....ESED....ESAD...ESED....
Hükümet basınına En Son yine ESED olmuş.
Bir de Kardeşim den Katil, sonra Sayın, şimdi tekrar katil versiyonu vardı...
Ne diyeceğimiz konusunda Kafamız karışıyor...
Yetişemiyoruz...
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Bitcoinde doji olustu dikkat.cok sert assagi verebilirler.boga tuzagi.
Yer İmleri