Originally Posted by ayhan53 Bu döt burda durdukça dolarda yükseliş topiğide yaşar onun içindir. var olsun
Originally Posted by Pscyokinesis Ben motoru acayip bozdum çiş kıvamında oluyor mikrop kaptım herhalde dondurmacı dan yaw ustat dondurmada da mı ucuza kaçtın
Topu 10tl ucuz mu pahalı bilmiyorum hep aynı adamdan alırım Originally Posted by Batman yaw ustat dondurmada da mı ucuza kaçtın
Originally Posted by myfinans Nasdag +4,17 Faiz arttı, nasdag uçtu. Enflasyonla mücadele yalan dolan herkes farkında ondan uçuyor piyasalar. ytd
Originally Posted by Batman yaw ustat dondurmada da mı ucuza kaçtın Ben ve hanım 1 ay önce cırcır olduk. Yeni salgının belirtilerindenmiş. Biraz çarpmıştı.
Originally Posted by MKELES Ben ve hanım 1 ay önce cırcır olduk. Yeni salgının belirtilerindenmiş. Biraz çarpmıştı. boğaza bisey takılmış hissi, öksürmek zorunda ve yırtılıyor gibi hissetmek, kesilen ve tekrarlayan akıntı.. ateş, halsizlik yok gibi artık
Dolar hiç geri vites yapmıyor.
Originally Posted by MKELES Dolar hiç geri vites yapmıyor. Enflasyonu abd enflasyonundan yuksek olan bir sistemde dolar dusemez
Forum Rules
Yer İmleri