Sayfa 887/998 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    onceki makam aracının lastiği patlamış soförun ustalığı sayesinde kurtulmuşlar

abi bunu lastiği patlamıyor mu?

run flat cart curt takın o zaman arabayı mı değiştrmek lazım

daha oncede reyiz merso zırhlı tahsis etmişti bu diyanetin araç mevzu niye cozulemio bi turlu anlamadım

makam aracı sayımız muftulere yetmiyo dio abi muftuye makam aracı mı lazım??
    Yeni model lux arabalarda 500 dolarlik lastikler var civi batsa hava kacirsa bile garanti 100km seni goturuyor ve civi yada baska bir sey lastige girdiginde arabanin dengesini bozmuyor diyede garantisi var

Turkiyeyi bilmiyorum ama Amerikada bu lastikler BMW de standartti 10 sene once simdiye bir cok arabanin ust modeline koymuslardir diye dusunuyorum

Civi battiginda 500 dolarlik lastik senin kaza yapmani yolda kalmani onluyor o yonden guzel ama sonrasinda lastigi degistirmek zorundasin ve yeni lastik alip 500 dolar vermek zorundasin

Hatta eski usul ucuz olan normal lastik takmana da izin vermiyorlar burada garantimi oyle bir sey yuzunden tam bilmiyorum hayatimda hic bu arabalari kullanmadim ama etrafimda 500 dolar sikayeti cok olmustu oradan duydum

Eminim Turkiye de de vardir bu ama hangi modellerde bilemem

Apo sık sık yurtdışında olduğu için, uygun gün bulmak zor tabiki.

Buraya gelince de bir sürü randevusu oluyor, araya sıkıştıracaklar her halde?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,112
     Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Bankalar hala eski 100 dolarlık (ortada kalın mavi şerit olmayan) banknotları almıyor, bugün gittiğim bir bankada makineden tek seferde geçenleri alıyoruz dedi. 50 dolarları ise hiç kabul etmiyoruz dedi. Mavi kalın şeritli 100 lük banknotlarda ise sorun yok.

Nette araştırdığımda kimisi seri numaralarını alıyormuş şartlı kabul ediyormuş vs. yazmışlar. Bazı döviz büfeleri %3 kesinti yaparak kabul ediyormuş vs. vs.

Bahane olarak da makineler güncellenmedi diyorlar, eskiden bu güncelleme hemen yapılırdı, 15-20 gündür yapılmayan güncelleme garip geldi bana.

Bu eski 100'lük banknotları sorun çıkarmadan kabul eden banka var mı?
    Bana göre iktidarın oyunu kimse dolar almasın diye,zamanındada eski,yeni söylentileri vardı,bir bankacı uzman arkadaşa sormuştum,olurmu abi ABD devamlı parasının arkasındadır,eski,yeni ne varsa hepsini alırım demişti,şimdi bilmiyorum o bankacının yanına girmedim.

4. Adam berber bildigin berber kendisine gelen musterileri bir bankanin CEO suna yonlendiriyor komisyon aliyor

Bakin sube mudurune degil CEO suna yonlendiriyor

Bu berber adam sonra gidip finansal consulting firmasi kuruyor (yazarken kahkaha attim)

https://www.istegundem.com/haber/hak...r-zekai/289628

ahir ve dingo

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,112
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Apo sık sık yurtdışında olduğu için, uygun gün bulmak zor tabiki.
    Bunlar hep fırıldak,kaçak cevap vermede ustalar,amaç deniz bulanmasın kerizler uyanmasın,herbiri biri birine öklü,özal zamanındada öyleydi,işte kapı yüzüme çarparsan sapı elinde kalır diyordu,olan adnan kahveciye oldu,eğer ona birşey yaptıysa şimdi hesaplaşıyorlar,kahveciyi devamlı sırtında taşırdır ötede zebanilerde kıçına kırbacı vururdur,uzun işi ötede çok zor,o kolay,kolayda can veremez,öteye postalandığı zaman mezar göçmese bari

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bana göre iktidarın oyunu kimse dolar almasın diye,zamanındada eski,yeni söylentileri vardı,bir bankacı uzman arkadaşa sormuştum,olurmu abi ABD devamlı parasının arkasındadır,eski,yeni ne varsa hepsini alırım demişti,şimdi bilmiyorum o bankacının yanına girmedim.
    yurt dışında öğrenciyken dolar büfesi olan bir tanıdık yüzlerce farklı dolar banknot verdi burada geçmiyor diye
    amerikada harcarken veya bankada bir tanesine itiraz olsa ya, adam benim yarattığım değerin kulağı yırtılsa ne olur diyor..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,112
    Devamlı yalaka yalayıcı havuz medyasında hergün,mit,pit operasyonu yapıldı şöyle terörist,böyle öldürüldü deniliyordu,esat gitti suriye el değiştirdikten sonra bu deyimler, haberler pat diye kesildi zaten bana göre hiç inandırıcılığı yoktu,çünkü 80 öncesi kısa dönem bende bulundum ondan biliyorum,resmen mit ile ilgilenenleri ifşa ediyorlardı

8.  Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    zafer partisinin genel başkanı ümit özdağ giden suriyelilerin ganimet yapmak için gittiklerini söylemiş doğruya doğru demek zorundayız
    Aynısını ben de yazdım. Hatta aynını başkaları da yazdı buralarda. Sadece ganimet demedik, yağma dedik.

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=6942695

Sayfa 887/998 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •