Sayfa 888/992 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 7,097 - 7,104 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Samsung kullanıyorum note serisi çıktığından beri. 2 3 senede bir yeniliyorum. Bir iki kere başka ucuz telefona geçeyim dedim, yaşadığım sinir stres yavaşlık kullanamamak beni daha çok yıpratıyor. Sen de milyonluk adamsin abi konuşmaya değmez bas gitsin 2 3 seneye 1 yenisini alıyorum şimdi note8 var o kadar pahalı da değil 3 vermiştim başka telefon alsam şimdiye iki kere yenilemiştim öyle bakınca mantıklı geliyor. Bir de bu yönü var yani.
     Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Bu yeni seri androidleri bilmiyorum ama,
    Önceki 5 yıl samsung note serisi kullandım.
    5 yıldır iyi gelmişti.
    1 buçuk yıl önce apple marka bir telefon aldım.
    IOS gerçekten çok iyi bir işletim sistemi.
    Pratik, pürüzsüz ve basit.
    Çok stabil.
    Şuan olsa artık bu fiyatlardan alınmaz tabi.
    Adamlar yapmış lakin.
    Donanım ile yazılım uyumu muazzam. Telefon işinde yazılım oldukça önemli.
    İlerde huawei androidden kurtulup kendi yazılımını yaparsa çok başarılı olur.
    Zamanında nokia windows mobile işletim sistemi ile denedi bunu. Başarılı olamadı.
    Ustadlar sizi anliyorum bakin ne guzel hiz demissiniz ne guzel isletim sistemi vs demissiniz. Benim bahsettigim kesim yuzde 90lik asgari ucretle calisip 3k uzerinde telefon kullanan kesim.

Bakin bunlardan biri yukarida carlamis 😃😃😃😃

Alıntı Originally Posted by cahilordinaryus Yazıyı Oku
    biz maaşlı çalışanlar ((bu arada 9 gün tatil yapanlardan değilim -(bayramdan önceki pazartesi ve bayramdan sonraki cuma günü çalıştım))
    mesai saatleri içinde foruma girip okuma yapamadığımız için okumaları geriden gelerek haftasonları veya geceleri yapıyoruz .

Lütfen lüzumsuz yere boş boş yazılar yazmayın - tartışmalara girmeyin ki bizde burdaki değerli yorumları hızlıca okuyup bitirelim.
    Biz de ceviz kirarak calismiyoruz hocam. Lakin foruma girip ilgi alanimiza girmeyen yorumlari hizlica gecmek kolay...kapali piyasada varsa taze oran soyleyin biz de bilelim...

3. nebilim yaa bundan 15-20 sayfa önce birileri milyonlardan bahsedince burdakileri babadan zengin sandım . bi an bu sayfadadaki tek işçi benmişim gibime geldi. diğerlerini mevduat getirisi olan insanlar olarak hayal ettim .

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadlar sizi anliyorum bakin ne guzel hiz demissiniz ne guzel isletim sistemi vs demissiniz. Benim bahsettigim kesim yuzde 90lik asgari ucretle calisip 3k uzerinde telefon kullanan kesim.

Bakin bunlardan biri yukarida carlamis ��������
    O yine gösteriş topluluğundan ötürü üstad.
    Bizde ayranı yok içmeye ve ayağını yorganına göre uzat tabirleri sadece laf olsun diye söylenmiş sözler.
    Zamanında krediler bol bol dağıtırken dediğiniz kesim evkur vb. mağaza zincirlerinden 48 ay 60 ay vade ile bu telefonları alır 5 yıl boyunca öderdi.
    Ömürlerinden ömür gittiklerinin farkında olmadan.
    ....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Baslarda Iphone 3g 3 yil kullandim sonra bir micti apple maps ile ben de Android'e degistirdim ve o zamandan beri hep Samsung Note serisi kullaniyorum...
    En son aldigim Note 5 den hala cok memnunum..
    Sene sonu belki Note 10 alirim cok buyuk bir degisiklik yaparsa...
    OS olarak Android'de cok rahatim...
    Google ekosistemi programlarini (gmail, drive, photos, keep, maps v.s) aktif ve ucretsiz olarak kullaniyorum.
    Apple'a opulmeye hic niyetim yok.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    O yine gösteriş topluluğundan ötürü üstad.
    Bizde ayranı yok içmeye ve ayağını yorganına göre uzat tabirleri sadece laf olsun diye söylenmiş sözler.
    Zamanında krediler bol bol dağıtırken dediğiniz kesim evkur vb. mağaza zincirlerinden 48 ay 60 ay vade ile bu telefonları alır 5 yıl boyunca öderdi.
    Ömürlerinden ömür gittiklerinin farkında olmadan.
    O arkadaş bende engelli ama bana yazmış sanırım .

Bulunduğum yerden fotoğraf atıyorum maaşımın 50 katına aldığım cep telefonuyla webster .
    Ek 22608

Kimin ne kullandığı seni niye enterese eder ki acaba . Derdin nedir senin acaba sürekli trollüyorsun sabah akşam sana bir görevi bir vermiş sende uyguluyorsun

Siz alıntı yaptığınız için gördüm sizle bir problemim Yok

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Arkadaşlar bencr de bu başlığı biraz dinlendirelim
    Faizler tavan 24-25
    Başka pek konu kalmiyor..genel sohbet için uygun başka başlıklar var
    Tabii takdir yine de yazacak kişinin

8. En son dolar topiğinde her ay 2 tane araba alan vardı krediyle kim olduğunu bilen bilir .

Şimdi burada her ay 2 ev alan biri geldi krediyle alıyor .

Bu bir döngü halinde artarak devam edecek sanırım .

Bunlara kim inanır ancak Kadir inanır .

Doktor günde 10 kere halvet oluyor arkadaşlar demiş Benim sorunum nedir sende söyle o zaman demiş

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 888/992 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •