Sayfa 89/269 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
Arama sonucu : 2145 madde; 705 - 712 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

1. 25-02 tarihindeki yeni kanuna göre spk yı ilgilendiren kısımlar var idi,neydi adil fiyat ayrılma hakkı vb.

Yeni kanunla bunlar ne oldu değişti resmi gazetede yayınlandı,ama spk bu değişiklikle ilgili bir duyuru yapmadı,

Şişe spk ya atıfda bulunup ,spk dan yeni tebliği mevzuatı bekliyoruz dedi,
    Spk da değişklik yapsın mevzuatı tebliği değiştirsin diye bekledik ki şişede spk yı bekliyoruzun konusu kapansın değerlemeler biran önce gelsin dedik,

Spk da dün mevzuatı güncellendik,değişklikler oldu demiş,
    Resmi gazetede yayınlanan bizide ilgilendiren bu değişiklikler yok ise yeni mevzuatda ,ilginç ozaman

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Orda zaten ayrılma hakkında şu tarihte alan yazmaz,yazmaması gerekmezmi,
    O tarih hangisi misal şişe için haberin ilk duyurulduğu tarih neydi 31-01 ama anelt için emsal ne olmuş 25-02 kanunun geçtiği tarih olmuş,
    O şöyle oluyor zaten ilk hanetin çıktığı tarih diye biliyorum,şişe özelindede hemen sonrasında yeni kanun geçtiği için tam da ozamana denk geldiği için muallkda kaldı iş,
    Şişede ya 31-01 ayrılma hakkı tarihi olucak yada emsal olan 25-02 olucak ,yada farklı görüşde şu,daha birleşme olmadı spk ya sunulmadı ozaman herkez yararlanır diyende var,ozaman herkez yararlanırsa,şirketin ilk birleşme açıklamasının ne hükmü kalıyor.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim görmek istediğim madde, özel durum açıkladığı tarihte pay sahibi olan ortaklar ayrılma hakkından yararlanır demeleriydi, ancak okuduğum kadarıyla bunda değişiklik olmamış, oysa bize anlatılan farklıydı benim anladığım birleşmede esas alınacak oran için adil fiyat belirlenecek.

3.  Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Benim görmek istediğim madde, özel durum açıkladığı tarihte pay sahibi olan ortaklar ayrılma hakkından yararlanır demeleriydi, ancak okuduğum kadarıyla bunda değişiklik olmamış, oysa bize anlatılan farklıydı benim anladığım birleşmede esas alınacak oran için adil fiyat belirlenecek.
    Anladım ben sizi tarih den bahsediyorsunuz siz.

4.  Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Anladım ben sizi tarih den bahsediyorsunuz siz.

Aynen , tekrardan okumaya başladım , sabaha kadar bir kaç kez daha okurum ama benzer bir madde göremedim, değişiklik yok gibi algıladım.

Abi bende spk sitesinde bulamadim. Tiklayinca. Ama soyle size kisa yol soyliyim. Spk tebligi ciktiginda resmi gazetede yayinlanmak zorunda. Her gece resmi gazete 12 den sonra yayinlanir. Orda yayinlanmadan spk sitesinde teblig degisikligi yayinlayacagini sanmam. Sadece taslak tebligler oluyor onlar yayinlanir. Onuda bulamadim. Bekledigimiz teblig icin resmi gazeteyi sabah uyaninca gunluk takip edin. Yayinlanmissa ogrenmis olacagimiz kaynak resmi gazetedir.
     Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Sn karabaht spk den beklediğimiz duyuru haberl linkdeki duyuru değilmi,

Detaylı bakabilcenmi,ayrılma hakkı,adil hesaplama falan açıklanmış.

https://www.spk.gov.tr/Duyuru/Index/du004%5B/url%5D

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Önemli olan bence birleşmede adil fiyat olması ve adil değerleme olması,ozaman herkez kazanır ,
    Ederi belli olan ama borsada saçma fiyatlanan değerlerin,değerleme şirketince adil fiyatlanıp sonrasında spk nın onayına sunulup spk nında adil bir değişim oranı yada herne ise karar vermesi.

7.  Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    Önemli olan bence birleşmede adil fiyat olması ve adil değerleme olması,ozaman herkez kazanır ,
    Ederi belli olan ama borsada saçma fiyatlanan değerlerin,değerleme şirketince adil fiyatlanıp sonrasında spk nın onayına sunulup spk nında adil bir değişim oranı yada herne ise karar vermesi.

Bende sizi anlıyorum, örnek vermem gerekirse elimde şu anda şişe , trakta ve acs var , düşündüğüm gibi olursa acs yi çağrı fiyatından veririm , trakyacam i birleşmede değerlendiririm, şişe için oranları önemli.

8.  Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Bende sizi anlıyorum, örnek vermem gerekirse elimde şu anda şişe , trakta ve acs var , düşündüğüm gibi olursa acs yi çağrı fiyatından veririm , trakyacam i birleşmede değerlendiririm, şişe için oranları önemli.
    Sebebide acs nın ayrılma hakkından ciddi uzak olması şuan,
    Trakyanında ciddi manada ucuz olmasından ve adil değerleme yapılırsa trakyanın avantajlı çıkacağını düşündüğünğz içnmi sn ebrar,
    Doğru anlamak için soruyorum sn Ebrar.

Sayfa 89/269 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •