Sayfa 890/999 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bu eurobonlarda diyelim 5 yil vadeli aldik.faiz de 7 misal.5 yil hep yuzde 7 mi verecek ..yoksa piyasalardaki calkantiya gore degisecekmi ..

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bu eurobonlarda diyelim 5 yil vadeli aldik.faiz de 7 misal.5 yil hep yuzde 7 mi verecek ..yoksa piyasalardaki calkantiya gore degisecekmi ..
    Ana paran sürekli deişiyor...Faiz deişmez...Detaylı bilgiler eurobond başlıgında var...

3.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    OK, Kira ya da temettü geliri de elde ediyorsanız bunların toplamı 34 bini geçerse (2018 için bu sene güncellenecek) beyanname vermek durumunda kalıyorsunuz. Çıkan vergiden eurobond için kesilen stopaj düşülüyor.
    Hesapladığımda temettü ve kira gelirim de olduğu için yüksek vergi dilimine giriyordum, Bana avantaj sağlamadı
    2024 vadeli eurobond örneğin; her yıl 34 bin sınırının altında kazanç olacak şekilde yıl içinde kısmi satış yapsak vergiden kurtulabilir miyiz ? Ayrıca kur farkı da gelir olarak mı yazılıyor acaba?

4.  Alıntı Originally Posted by 40YILLIKSANAYICI Yazıyı Oku
    Sn Grendturkinvest iş yatırım geçen hafta günlük repo ya 18.5% vermiyor muydu? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa gecelik repo oranı bu kadar çok mu yükseldi?
    bugün aldığım oranlar, cuma 21.50% idi.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    HSBC
    TL %20,5
    USD %3(91 gün) daha uzun vadeye %2,75
    EURO %1

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    OK, Kira ya da temettü geliri de elde ediyorsanız bunların toplamı 34 bini geçerse (2018 için bu sene güncellenecek) beyanname vermek durumunda kalıyorsunuz. Çıkan vergiden eurobond için kesilen stopaj düşülüyor.
    Hesapladığımda temettü ve kira gelirim de olduğu için yüksek vergi dilimine giriyordum, Bana avantaj sağlamadı
    Bir tek eurobond geliri olsa avantajli olurdu..
    Ama herkesin degisik cesitli gelir kaynagi var ve artik hepsi tek beyannamede birlestirilerek verildiginden %35 lik vergi dilimi cabucak ulasiliyor.
    Nasilsa beyanname verecegimden eurobondlari da eklerim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bu eurobonlarda diyelim 5 yil vadeli aldik.faiz de 7 misal.5 yil hep yuzde 7 mi verecek ..yoksa piyasalardaki calkantiya gore degisecekmi ..
    Aldığınız zamanda piyasa getiri oranı ne ise, kupon oranı önemli değil, vade sonuna kadar tutarsanız aynı oranda getiri sağlar. Siz aldıktan sonra piyasadaki faiz yükselirse eurobondunuzun piyasa değeri düşer, piyasa faizi düşerse eurobondunuzun fiyatı yükselir. Örneğin CDS'lerimiz yükseldikçe eorobondlarımıza değer kaybı olarak yansır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    HSBC
    TL %20,5
    USD %3(91 gün) daha uzun vadeye %2,75
    EURO %1
    Simdi %3 USD faizi mi almak yoksa 10 yil vadeli bir eurobonddan %7.5 kupon faizi alip bunun 2.5% gunu vergi olarak odemek mi?
    %3 den de %20 stopaj kesilecek daha.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 890/999 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •