Sayfa 890/898 ÝlkÝlk ... 390790840880888889890891892 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 7,113 - 7,120 arasý.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. nisan mayýs gibi 10 lira diyen trol buralardamý?
    Yatýrým tavsiyesi deðildir.

2.  Alýntý Originally Posted by Åžafakalı Yazýyý Oku
    22 ocak 2021 haberini yenidenmi okuyalım ? Galiba 2025 in yarısına yaklaşıyoruz. bilginize. Olmuyor böyle yükselmiyor anlamış olmanız lazım. Başka birşey deneyin malesef.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alýntý Originally Posted by akcay Yazýyý Oku
    nisan mayýs gibi 10 lira diyen trol buralardamý?
    Mayýs sonuna kadar 10,40 demiþti. her gun tavan olursa hedef tutar. acele etmeyelim

4. Bizler SASA yatýrýmlarýmýzla çok çabuk olmasa da paralarýmýzý büyüteceðiz..Devreye giren PTA,Cips ve Elyaf Tesisleri Dolar basarken oluþturulan Enerji Üretim Ünitelerimizle de Enerji masraflarýný minimize edeceðiz..Þirketimizin ufku açýk ve gayet akýllýca yönetiliyor..Hergün dünden ilerde olacaðýmýz günler yakýn..Bunu Hissenin davranýþlarý da belli ediyor zaten anlayana..Þirketimizin Türkiyenin bir numaralý Sanayi Devi olmasýný hep beraber yaþayacaðýz Ýnþallah..Paydaþlarýma ve Þirketimizin Yöneticilerine saygýlar sunarým..

5.  Alýntý Originally Posted by 2763963 Yazýyý Oku
    22 ocak 2021 haberini yenidenmi okuyalım ? Galiba 2025 in yarısına yaklaÅŸıyoruz. bilginize. Olmuyor böyle yükselmiyor anlamıÅŸ olmanız lazım. BaÅŸka birÅŸey deneyin malesef.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Muhterem Kardeþim mesajýnýzý Android Cep Telefonundan yazarsanýz buraya okunmasý mümkün bir mesaj ulaþmýyor..Ya PC,Tablet ve benzerinden yazýn,ya da boþuna uðraþmayýn..Peþin teþekkürlerimle..Ama okuyabildiðim kadarýyla size þunu söyleyebilirim..1-ABD Baþkanýnýn Dünya Ekonomisini karýþtýran Yeni Gümrük Tarifeleri Uygulama çýkýþý ortalýðý tümden bir Bilinmezliðe soktu..Bunun sonucunda Borsalar düþüþe geçti 2-2.5 yýldýr yükselmeyen Hisse birinci etapý ancak geçip yeniden þahlanýþ fazýna giriyor.Yýlýn yarýsý deðil,tamamý bile yükselmeyi tahrik etmeye yetmeyebilir.Bunu Bilançolar baþlatacak..3-Ülkemizde de bir Karýþýklýk demesek de bazý çözülmesi gereken Siyasi ve Demokratik meseleler var..Hadiseye bu noktalardan bakarsanýz rahatlarsýnýz eminim..Saygý ve sevgiyle..

6. Linkteki haber 2021 yýlýnýn haberi. 2763963 nikli arkadaþýmýz bundan bahsetmiþ.
    Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.

7.  Alýntý Originally Posted by balýk Yazýyý Oku
    Linkteki haber 2021 yýlýnýn haberi. 2763963 nikli arkadaþýmýz bundan bahsetmiþ.
    2021 'de yapýlacak iþler anlatýlýyordu þimdi ise bu iþler tamamlandý..Bu farký algýlayamadý iseniz benim size söyleyebileceðim bir þey olamaz..
    O zaman hayaldi,þimdi gerçek oldu..

Sayfa 890/898 ÝlkÝlk ... 390790840880888889890891892 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •