YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
USD 5,63 oldu
Originally Posted by dimitris Bu rezervlerin doğruluğunu denetleyen bir kurum var mı? Yani adam 21 değil de 31 dese nerden bileceğiz? Kendi genel kurulları tarafından seçilen 4 kişilik bir denetleme kurulu var
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir .... Adam olmayana , Düşman bile olmam ....
USD 5,64 oldu
USD 5,65 oldu
Olur da olur.. Portföy %4X dolarize..
Originally Posted by EGEDUK USD 5,65 oldu Dostum ne güzel sayıyordun niye sustun ya
Originally Posted by broker33 Kendi genel kurulları tarafından seçilen 4 kişilik bir denetleme kurulu var Eyvallah ağam öğrenmiş olduk.
Ya seçimi falan geçtim de bazı açıklamalar geliyor, resmen toplumu sokağa dökmeye çalışan açıklamalar . Aklıma üç beş senaryo geliyor ama neyse ...
Forum Rules
Yer İmleri