Sayfa 892/987 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    dr u goturseler daha hesaplı olmaz mı külliyeye bi hastane yakışır bence ultrason MR tomografi yeter heralde git gel benzini amorti eder
    Yardımcısı üst kapıdan girmiş meğer reiste öbür japıdan gelmiş. 30 araba yardımcıdaysa reiste 60 araba vardı muhtemelwn.
    Cami açmaya gelmişler
    Bende bi yardımcıya 8 tane resmi polis aracı neden gelir diyordum.
    bir halt olacağı yok.

Bu arada tam 10 gün gecikmeylede olsa farklar yattı
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Raporlar nisan sonuna kadar uzamış haber vereyim dedim size
    Süper haber, yazınız üzerine eczacımı aradım o da teyitledi. Bilgilendirme için teşekkürler...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    bu ons altın işi bir kaç yıla karakolda biter gibi. şu anki fiyatlama tamamen saçmalık. abd büyük balonunun ve dünya piyasalarının kaderi ons'a bağlı. fiziki talep günden güne arttıkça ne yapacaklar? şahsen dijital tutup kendi silahımla beni vuracaklarına fiziki çekip atarım kasaya.

yalandan amerikan tüik enflasyonun %7, sen faizi 0'dan 0.25'e arttıracam diye ons 1850'den 1780'e geldi. bullshit. allahın balonu tesla'yı bastığın paralarla ala ala getirmişsin 1200 usd'ye. parayı basıp yalandan refah düzenini pompalayın bakalım.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    garantisi başlamasın diye kurdurmuyoruz, lazım olacağı zaman teknik servisi çağırıcaz şimdi kar kış buzlanır paslanır gerek yok
    çeyizlik almış onları
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Elon Musk: Biden insan formunda ıslak bir çorap kuklası https://tr.sputniknews.com/20220128/1053248328.html

Bu ABD de bizdeki gibi ileri demokrasi yoktur. Gece bunu alırlar...

Yeni bir takım olaylar var depo hesapta nerden çıktı. Arı hesabı güldüren hesap gibi bişey mi? iffete zaman kazandıracak bişey mi yoksa?

https://www.bloomberght.com/azerbayc...r-euro-2297685

Azerbaycan'dan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'na 1 milyar euro geldi.

Bloomberg'in haberine göre Azeri Devlet Petrol Fonu, Merkez Bankası'nda 1 milyar euroluk depo hesabı açtı.

Fonun TCMB'de hesap tutarını birkaç taksit halinde yatırdığı ve hesap işlemlerinin 27 Ocak'ta tamamlandığı belirtildi. Söz konusu hesabın vadesi 6 ay.
    Vade niye altı ay? Altı ay sonra seçim mi var?

8.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    bu ons altın işi bir kaç yıla karakolda biter gibi. şu anki fiyatlama tamamen saçmalık. abd büyük balonunun ve dünya piyasalarının kaderi ons'a bağlı. fiziki talep günden güne arttıkça ne yapacaklar? şahsen dijital tutup kendi silahımla beni vuracaklarına fiziki çekip atarım kasaya.

yalandan amerikan tüik enflasyonun %7, sen faizi 0'dan 0.25'e arttıracam diye ons 1850'den 1780'e geldi. bullshit. allahın balonu tesla'yı bastığın paralarla ala ala getirmişsin 1200 usd'ye. parayı basıp yalandan refah düzenini pompalayın bakalım.
    gencler yeni sistem altini sevmiyor

Altin eski yatirim araci olarak bakiliyor. Eski populeritesi yok artik hersey digital

Sayfa 892/987 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •