Originally Posted by bisikletci Para basmak ve parasal genisleme farkli seyler olduguna gore para basma icinde ayni seyi soyleyebilirmiyiz? bence, dolar bile basıyoruz
ytd..
başka türlü bir izahı yok bu seviyenin...
S-400 ler ne oldu.. Bilen eden var mı.. Cidden sordum?
Originally Posted by gundwane S-400 ler ne oldu.. Bilen eden var mı.. Cidden sordum? Naapçan Alıcan mı? Ciddi alıcıysan Söyliyim
Originally Posted by gundwane S-400 ler ne oldu.. Bilen eden var mı.. Cidden sordum? garantisi başlamasın diye kurdurmuyoruz, lazım olacağı zaman teknik servisi çağırıcaz şimdi kar kış buzlanır paslanır gerek yok
Originally Posted by Moruk Naapçan Alıcan mı? Ciddi alıcıysan Söyliyim ezik çizik göçük var mı? servis bakımlı mı? boya takıntısı olan arayabilir mi?
Originally Posted by MedwiG TCMB'de 1 milyar euro depo hesabı açan Azeri kurumun Devlet Petrol Fonu olduğu açıklandı- Bloomberg HT euroya oran mi var bari usd hesabi açsaydı, torpilli 3-5 oran alırdı
Originally Posted by Batman ezik çizik göçük var mı? servis bakımlı mı? boya takıntısı olan arayabilir mi? Bel altı temizlik boyalı Doktor sahibinden Full ün Full ü
Forum Rules
Yer İmleri