faizler çok aşırı düştü, negatifin de negatifi oldu ve bundan sonra da düşmeye devam edecek gibi görünüyor. çevremde çok insan var ve yıllardır sadece altın alıp keyiflerine bakıyorlar ve emin olun, hepimizden de kafaları rahat. ben de bunlara imreniyorum ama hiç altın almamış biri olarak bu sisteme geçmek kolay değil. adam alıp unutuyor. enflasyonu kurtarsın yeter diyor ve çoğu zaman da kurtarıyor. geçen yıl başında aselsanı bırakarak borsa macerama son vermiştim ama ağustos sonundan bir ay öncesine kadar tcd'de güzel kazandım. ama dikkatli olunmadığı durumlarda kazandılarımızı da geri veriyoruz ve sadece sitresi kalıyor bize. bir arkadaşım vardı iki yıldır bu işlerin içinde olan. paramın üçte biri gitti diyor enflasyon hariç. bir haftadır yüksek tansiyon hastası olmuş. her gün bu gün ne olacak diye sitresler, gece gündüz gündem takip etmeler falan. gerçekten bu işler iş değil. en kısa zamanda bu işleri bırakıp kademeli şekilde altına geçeceğim. fonların da kocaman bir hiç olduğunu çok iyi anladım. belki de bundan sonra hiç yazmam. lütfen hakkınızı helal edin dostlar. Allah'a ısmarladık
Eurobond fonlarındayim
Keyifler iyi şimdilik
Bugün yavaştan hisseli fon alımlarına başladım
Kritik sorum var ,eıd hiise fonu persembe satıs girdim ,pazartesi satım işlemini persembe aksamı yani cuma gunu acıklanan fiyattan yapıp ,pazartesi 14:30 hesaba gectiler ,tum fonlar bu sekildeymiş yani valor T+2 olması paranın hesabına geçiş zamanının 2 gun sonra oldugu imiş bu dogrumu ?
Yer İmleri