Sayfa 894/1001 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: Fon Cafe & Muhabbet

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    rica ederim üstadım. aslında haklısınız ama diyerek özellikle son aydaki performansın aşırı bozuk olduğunu, önceki aylarda borsa düşerken daha az, yükselirken ise daha çok yükselen bir tcd olduğunu ve her ne kadar uzun vadeli de düşünsek bu ayki kadar olumsuzluk görmeyince ister istemez tereddüt duyduğumuzu falan ısrarla söyledim ama o da yukarıda yazdığım gibi gün içinde dahi sert dalgalanmalar olup fon da agrasif hareket ettiğinden bazan böyle durumların olabileceğini ve kısa zaman içinde toparlanacağımızı düşünüyoruz şeklinde izah etti. ama her ne olursa olsun yatırımcıda bir endişe oluşuyor ki fondan çıkışlar hızlanmış durumda. acc de bi ara harikaydı ama aylar geçtiği halde düzelmedi. bir arkadaş acc'ye de sormuştu da ona da uzun vadeli düşünün demişlerdi. zaman geçtikçe güven sağlamak zorlaşır. her ne olursa olsun dikkatli olmamız lazım üstadım.
    Acc bile gecen ay arti dortmu ne yapti dusunun
    Tcd eksi uc
    Bana soylemler inandirici gelmiyor ustadim

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim
    İs boka sariyor gibi
    Hakkimizda hayirlisi
    Yalniz bir tecrubemde derki
    İcinizde bu boka sarma hissi uyandiyda yukselis baslayacak demektir....
    Ytd
    ben de ona güvenerek her düşüşte biraz daha alıyorum, iyice battım anlayacağın.
    daha önce ne zaman kol bacak kessem çıkış başlıyor pişman oluyordum.
    bakalım ya 116-117 lere gideriz, ya da biraz çıkar da zararı kurtarırız, sonumuz hayırlı olsun artık.

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    ben de ona güvenerek her düşüşte biraz daha alıyorum, iyice battım anlayacağın.
    daha önce ne zaman kol bacak kessem çıkış başlıyor pişman oluyordum.
    bakalım ya 116-117 lere gideriz, ya da biraz çıkar da zararı kurtarırız, sonumuz hayırlı olsun artık.
    Gecen sene dolarcilari...ler
    Bu sene de bizim senemiz sanirim 😀😀

4. faizler çok aşırı düştü, negatifin de negatifi oldu ve bundan sonra da düşmeye devam edecek gibi görünüyor. çevremde çok insan var ve yıllardır sadece altın alıp keyiflerine bakıyorlar ve emin olun, hepimizden de kafaları rahat. ben de bunlara imreniyorum ama hiç altın almamış biri olarak bu sisteme geçmek kolay değil. adam alıp unutuyor. enflasyonu kurtarsın yeter diyor ve çoğu zaman da kurtarıyor. geçen yıl başında aselsanı bırakarak borsa macerama son vermiştim ama ağustos sonundan bir ay öncesine kadar tcd'de güzel kazandım. ama dikkatli olunmadığı durumlarda kazandılarımızı da geri veriyoruz ve sadece sitresi kalıyor bize. bir arkadaşım vardı iki yıldır bu işlerin içinde olan. paramın üçte biri gitti diyor enflasyon hariç. bir haftadır yüksek tansiyon hastası olmuş. her gün bu gün ne olacak diye sitresler, gece gündüz gündem takip etmeler falan. gerçekten bu işler iş değil. en kısa zamanda bu işleri bırakıp kademeli şekilde altına geçeceğim. fonların da kocaman bir hiç olduğunu çok iyi anladım. belki de bundan sonra hiç yazmam. lütfen hakkınızı helal edin dostlar. Allah'a ısmarladık

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Eurobond fonlarındayim
    Keyifler iyi şimdilik
    Bugün yavaştan hisseli fon alımlarına başladım

Kritik sorum var ,eıd hiise fonu persembe satıs girdim ,pazartesi satım işlemini persembe aksamı yani cuma gunu acıklanan fiyattan yapıp ,pazartesi 14:30 hesaba gectiler ,tum fonlar bu sekildeymiş yani valor T+2 olması paranın hesabına geçiş zamanının 2 gun sonra oldugu imiş bu dogrumu ?

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Kritik sorum var ,eıd hiise fonu persembe satıs girdim ,pazartesi satım işlemini persembe aksamı yani cuma gunu acıklanan fiyattan yapıp ,pazartesi 14:30 hesaba gectiler ,tum fonlar bu sekildeymiş yani valor T+2 olması paranın hesabına geçiş zamanının 2 gun sonra oldugu imiş bu dogrumu ?
    Evet. Satış günkü fiyattan iki iş günü sonra yatar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Gecen sene dolarcilari...ler
    Bu sene de bizim senemiz sanirim ����
    şimdiden 104 binlerden bahsedenler çıktı bile, bu gidişle 3 kuruş kazanalım derken sermayeyi sıfırlayacağız herhalde

Sayfa 894/1001 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •