Sayfa 897/1002 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,169 - 7,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bülent Arınç Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı

Bu istifa yok hükmündedir benim icin once twitterdan facebooktan ilan etmeliydi

2. Çok duygusal olan mühim kişinin İsmailağa cemaati ile bir yakınlığı var mı acaba ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,907
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ulen pis gömünistler, eskiden millî şevk ve heyecanımız vardı, dolar gaymemizi bozup oynanan oyunları bozuyorduk.
    Neyse,onlar bozdu biz topladık

4. Ayhan bey , geçen hafta size Ankara kulislerindeki dedikoduyu sormuştum. Sanırım gözden kaçtı. Dedikodu doğru çıktı. Ara sıra duyduklarınızı buralara yansıtırsanız , adımlarımızı daha rahat atarız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,907
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Çok duygusal olan mühim kişinin İsmailağa cemaati ile bir yakınlığı var mı acaba ?
    Onun din unsuru olan herkeslen bağlantısı vardır,üstelik gizliden fetoş hayranıdır.

İletisim Baskanligi : Sayın Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden affını talep etmiş, Sayın Arınç'ın talebi Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kabul edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
    İletisim Baskanligi “affını talep etmiş “ şeklindeki tweeti silerek “ayrılmayı talep etmiştir” şeklinde yeni bir tweet attı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,907
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    af dileyen dileyene
    Yeni moda,zama,enflasyona güncelleme,faiz yükseltime ayarlama,yani oy veren kerizler uyanmasın,uyandırma kerizi bunlandırmasın denizi

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    İletisim Baskanligi “affını talep etmiş “ şeklindeki tweeti silerek “ayrılmayı talep etmiştir” şeklinde yeni bir tweet attı

Af talep etmek daha güzel bir ifade halbuki ama aktörlerden dolayı ayar olduk galiba. Böyle ifadeleri yaşatmamız lazım.

Türkçe 'de ödül verilir ama İngilizce 'de ödül kabul edilir mesela .

He dimitris he, her şeyi kurtardık bir leylek kaldı mı derseniz yoksa her şeyi kurtarmaya dilden başlamalıyız mı dersiniz bilemem

Sayfa 897/1002 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •