Notcular ilk zaman not yükseltirken devamlı sıcak para pompalanıyordu ülkemize,pompalanan paralar cebe indirilip har vurup,harman savruldu,giren parada geldiği gibi kaçtı gitti,bu paradan nemalanmak için faydalanan sektörde şu an batıkta ve çok borçlu,eğer bu paralar doğru yatırımda kullanılsaydı karşımıza batık bir ülke çıkmazdı,şimdi bunun ceremesini çekiyor ülke,notumuz çöp seviyesinde CDS 600 üstünde,2001 krizinden bile çok kötü durumdayız,80 yılındaki 70 cente muhtaç kaldımızdan bie kötüyüz,hiç olmazsa o zaman elimizde kitler,taşınmazlar vardı,şimdi yok,yok,dar boğaza girildikçe bütün fonlara saldırı başladı,şimdi sıra bireysel emekli fonuna geldi ona saldırı başladı,notçulara kızıyorlar notumuzu çöp seviyesine indirdiler diye,zamanında havalara zıplanıp dolar 1 tl olacak diyorlardı...şu an muz cumhuriyetlerin ayarındayız,onların çoğunun para birimi bile bizden değerli,kısaca 18 sene boyunca devamlı ülkenin içini oymuşlar.
Hocam ülke şu an tekeri patlak kamyon gibi ilerliyor duvara çarpması yakındır. Ülkeyi ne hale getirdiler baksanıza rezervler bitik savaş kaos salgın gibi durumlardaki yedek akçeleride boşalttılar yani kasa boş bes paralarına da göz diktiler durum çok kötü şu an bist bir çöküşe başlarsa asıl bomba o zaman patlayacak..
önümüzdeki ay pandemi iyice artacak çevremde bu aralar çok covid vakası duyuyorum. arkadaşlardan covid olanlar var üstelik henüz soğuklar başlamadı. Hani sıcaklarda azalıyordu ya ondan ötürü diyorum. kasım aralık gibi ekonomi iyice cort olacak vatandaşın vay haline herşeye zam gelecek zam yağmuru başlayacak zaten varda dolu yağacak. gıda fiyatları artacak da artacak doğalgaz elektrik su faturaları da aynen..
18 adayı yunan istila ederken Avrupa birliğine gireceğiz diye göz yumdular,dahada ieri giderek Kıbrısı Rumlara peşkeş çekmeye kalkıp Denktaşın ölümüne sebep oldular,Rumlar referandum yaptı birleşmeden hayır oyu çıktı Kıbrıs kurtuldu,şimdi akdenizde ekmek ufağı aranıyor Kıbrıs sayesinde,acep bunlar ne içiyoda kafaları böyle kıyak,ben bunlara kızmıyorum,kızdığım arkasından gidenlere kızıyorum,kör olmuş,beyini yok olmuş güruhlar,acaba biliyorlarmı aç kalacaklarını,çünkü zat adam satmasını çok iyi biliyor,örnek mavi Marmara ve 15 temmuz şehit gazi aileleri![]()
Yer İmleri