Sayfa 90/602 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 713 - 720 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1. Bugün endeks kadar düştüğün için teşekkürler aksen

2.  Alıntı Originally Posted by neva91 Yazıyı Oku
    Yeniden degerleme ile gelen vergi borcu(300 küsür galiba) yuzunden bir sonraki ceyrege kaldi. Su an gecmis yillarda net karda ama 1. Çeyrek raporunda gozukecek. YTD.

Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın neva91 tam anlayamadım yukarıdaki konuyu 1.çeyrekte ekstra bir kar mı gözükecek yoksa zarar mı??

3. Hayır. Geçmiş yıllar karları artı olacak. Sonrası muamma . YTD
     Alıntı Originally Posted by kilicaslan41 Yazıyı Oku
    Sayın neva91 tam anlayamadım yukarıdaki konuyu 1.çeyrekte ekstra bir kar mı gözükecek yoksa zarar mı??
    Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"

4. Hadi iyi haber artık en fazla 10 düşecek hisseler😁

5. Endeks düşerken depar at çıkarken aval aval bakın senin fk nada pddd ne de ciro nada lanet olsun bıktım bu borsadan

6. Enerji tarafı bu dönem sıkıntılı olan alarko tavana gidiyor, geçen hafta 4.40dan mal çakanların hala almaya niyeti yok.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Alarko tavan oldu ki doğalgaz indirimi ile spot elektrik fiyatları ciddi düşecek, bu onları olumsuz etkileyecek. Aksen bu kadar etkilenmeyecek zira elektrik fiyatları düşse bile doğalgaz fiyatları daha fazla düşecek ciro azalsa bile kar marjı artacak. Bolu Göynük dolar bazlı devlet garantisi var. Ama hala 15 aydır bu hissederim, daha önce yine bir 6 ay tuttum tavanı bırak %10 üstü artı kapattığını görmedim. YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by Capital1461 Yazıyı Oku
    Alarko tavan oldu ki doğalgaz indirimi ile spot elektrik fiyatları ciddi düşecek, bu onları olumsuz etkileyecek. Aksen bu kadar etkilenmeyecek zira elektrik fiyatları düşse bile doğalgaz fiyatları daha fazla düşecek ciro azalsa bile kar marjı artacak. Bolu Göynük dolar bazlı devlet garantisi var. Ama hala 15 aydır bu hissederim, daha önce yine bir 6 ay tuttum tavanı bırak %10 üstü artı kapattığını görmedim. YTD.

2010 yılında 4.90da halka arz olmuş siz oradan kendinize pay biçin hata bizde aslında

Sayfa 90/602 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •