Sayfa 910/1002 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1. İhtiyatlı oran neymiş ki ? Böyle yuvarlak laflara acaip gıcık oluyorum. Kime göre ihtiyat neye göre ihtiyat? Bullshit.

Not: Karın %10 unu aşmayacakmış. Şimdi oldu.

2. BofA Garanti önerirken bu hafta gelene geçene Garanti sattı. Tamam, belki kendi kağıdı değildir ama bu kadar da olmaz ki.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşüp rahatsızlıklarını ileten 3 milletvekili CHP'den istifa etti.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Gamestop olayı ile ilgili tartışmalar devam ediyor.

When AOC and DonaldJTrumpJr
    are on the same side you know you fucked up
    @RobinhoodApp

https://mobile.twitter.com/stoolpres...95717433425921

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Citron Research
    @CitronResearch
    Citron Research discontinues short selling research After 20 years of publishing Citron will no longer publish “short reports”. We will focus on giving long side multibagger opportunities for individual investors

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşüp rahatsızlıklarını ileten 3 milletvekili CHP'den istifa etti.
    Bu memlekette şu ana kadar gerçekten milletin vekili olan, kendi cülusu peşinde olmayan kaç vekil çıkmıştır sizce. Ben karamsarım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Türkiye Bankalar Birliği: İhtiyatlı bir oranda yeniden kâr dağıtımına izin verilmesi bankacılık sektörü, yatırımcılar ve piyasalarımız açısından olumlu olarak değerlendirilmektedir
    Üç gramlık ekonomik bilgimle. Ya arkadaş bankalar götingen . Niye? Vermez isen temettü, gelmez yabancı. Yabancının bu ülkede girdiği hisse banka hissesi. Hal böyle olunca kağıtlar çakılır. Onlar çıkmaz ise ;1900 hayalden öteye gitmez. Verirsin borsayı sığ hisselerin, az lotlu hisselerin eline. Onların sahipleri de yatırımcısına tecavüz eder yollar. Gerçi bu milletin %51 i bu tecavüzden memnun ki düzen devam ediyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by Balder Yazıyı Oku
    Bu memlekette şu ana kadar gerçekten milletin vekili olan, kendi cülusu peşinde olmayan kaç vekil çıkmıştır sizce. Ben karamsarım.
    Genelde doğru. Ama bunlar tam terse değil, Muhharem İnce'ye katılacak .Doğru mu derseniz? O konuda kararsızım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Eskişehir Dünyanın en güvenilir 8. şehri olmuş.

Sayfa 910/1002 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •