İhtiyatlı oran neymiş ki ? Böyle yuvarlak laflara acaip gıcık oluyorum. Kime göre ihtiyat neye göre ihtiyat? Bullshit.
Not: Karın %10 unu aşmayacakmış. Şimdi oldu.
İhtiyatlı oran neymiş ki ? Böyle yuvarlak laflara acaip gıcık oluyorum. Kime göre ihtiyat neye göre ihtiyat? Bullshit.
Not: Karın %10 unu aşmayacakmış. Şimdi oldu.
BofA Garanti önerirken bu hafta gelene geçene Garanti sattı. Tamam, belki kendi kağıdı değildir ama bu kadar da olmaz ki.
CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşüp rahatsızlıklarını ileten 3 milletvekili CHP'den istifa etti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Citron Research
@CitronResearch
Citron Research discontinues short selling research After 20 years of publishing Citron will no longer publish “short reports”. We will focus on giving long side multibagger opportunities for individual investors
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Üç gramlık ekonomik bilgimle. Ya arkadaş bankalar götingen . Niye? Vermez isen temettü, gelmez yabancı. Yabancının bu ülkede girdiği hisse banka hissesi. Hal böyle olunca kağıtlar çakılır. Onlar çıkmaz ise ;1900 hayalden öteye gitmez. Verirsin borsayı sığ hisselerin, az lotlu hisselerin eline. Onların sahipleri de yatırımcısına tecavüz eder yollar. Gerçi bu milletin %51 i bu tecavüzden memnun ki düzen devam ediyor.
Eskişehir Dünyanın en güvenilir 8. şehri olmuş.
Yer İmleri