Bankacılık endeksinin 3.75 + olduğu günde sadece + 1.9 yükseldi mabad zoruyla. Bunu da not ettik.
Bankacılık endeksinin 3.75 + olduğu günde sadece + 1.9 yükseldi mabad zoruyla. Bunu da not ettik.
Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.
Yeni gelinler Ciko ve secbulu da yedi
Ciko birakti gitti, secbul dunyaya kustu tavanin %1 oldugunu ogrenince.
"yedi" yerine "igfal etti" diyeecktim de secbulu kizdirmayayim diye dusundum.
"yeni gelinler Ciko ve secbulu da igfal etti". Muahahahahah.
Secbul onu satmaz, isterse 1 yıl sürsün satmaz, öncesinde alım zamanı ve yeri için hazırlık yaptı. Ama bu ülkede, imf gelecek, vaz geçtik gelmiyor, tekalifi milliye var her an gelebilir, bekletiyoruz, iş bankası aslında sizin hiç olmadı, her an atmleri ile bu bankayı alırız diyor alamıyor. Tabi bu devasa manüplasyonları en zirvedeki isimler yatırım finans ve katar fonları için yapadursun, ky mal almasın, almaz da. Çoğunluk böyle, bir süre sonra 106 bin endeks olursa, 5,50 den gelir ucuz kalmış diye halkbank alır.![]()
Bilemiyorum KIZILDAG. secbul baba borsada biraz comez gibime geldi. Burasi varanta viopa ve bilumum kumarhanelere benzemez. Yiyecek icecek bile servis etmeden sey ederler adami.
Yer İmleri