Sayfa 912/2404 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962101214121912 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Piyasa budur zaten ..alıcı ve satıcı olacak ki piyasa olsun.

Tabii ki teknik her şey değildir ..böyle olsaydı tüm teknik analist'lerin multimilyoner olmaları gerekirdi ..ki hemen hemen hepsi maaşlı bir işte çalışıyorlar ve çoluk çocuğunu geçindirmek için özel ders veriyorlar kurs düzenliyorlar hafta sonunu aileleri sevdikleriyle geçirmek varken çalışıyorlar.
    Hep neyi vurguluyorum? bilmek ve yapabilmek...

Teknik her şey değil ama düzgün uygulanırsa çok faydalı ...mesela ben gap'e oynadım ama orda fiyat tüm hareketli ortalamalarının üstünde ...Golden Cross gerçekleşmiş bir borsa'da yani mutlak BOĞA olan bir borsa'da şort oynamak bi kere başlı başına hata ...tekniğin burda hatası ne?hata bizde..bildiğimizi uygulamıyoruz ..bu gerçek hayatta da böyledir her insan bildiği doğruları uygulasa dünya cennet olur.
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Piyasa budur zaten ..alıcı ve satıcı olacak ki piyasa olsun.

Tabii ki teknik her şey değildir ..böyle olsaydı tüm teknik analist'lerin multimilyoner olmaları gerekirdi ..ki hemen hemen hepsi maaşlı bir işte çalışıyorlar ve çoluk çocuğunu geçindirmek için özel ders veriyorlar kurs düzenliyorlar hafta sonunu aileleri sevdikleriyle geçirmek varken çalışıyorlar.
    burdan benim çıkardığım insanın kendi tekniği değil borsa yapıcısının uyguladığı taktiği okumak başarıyı getiriyor çünki bizim değil onun dediği oluyor. bizde burda çabalayıp duruyoruz kazanacaz diye..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3. Bir de önemle vurguladığım bir konu var ,REAL TİME ONLİNE ..

Özel bir mesaj geldi ondan açıklama gereği duydum ;

Ben herkes gelsin pozisyonunu yazsın demedim hatta dün gece bunu istemeyen varsa buyursun sadece muhabbet kısmına katılsın dedim ..bu forum çok üye sayısına ve çok farklı topiklere sahip ..bir çok üyenin hiç yazısı yok bir çok üyenin ki bunların içinde yazı rekoru olanlarda var borsa ile ilgili tek yazısı yok ,bunlar ortamın hoş olmasına ve vakit geçirmek için burdalar ...eyvallah ...ama pozisyon yazmayıp iş bittikten sonra gelip atıp tutanlar yani İDDİASI OLANLAR da kusura bakmasınlar yanii..kötü niyet hisedersem bir forumdaş olarak hesabını sormak en doğal hakkım...ki bunu da bugüne kadar 2-3 kişiye sordum sadece ..yoksa bana ne kimin pozisyonundan ..sanki onlara göre mi işlem yapıyorum...veya birilerinin lafına göre mi işlem yapıyor ahali.
    Hayat hoş gerisi boş

4. herkeze bol şans
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

Bir de önemle vurguladığım bir konu var ,REAL TİME ONLİNE ..

Özel bir mesaj geldi ondan açıklama gereği duydum ;

Ben herkes gelsin pozisyonunu yazsın demedim hatta dün gece bunu istemeyen varsa buyursun sadece muhabbet kısmına katılsın dedim ..bu forum çok üye sayısına ve çok farklı topiklere sahip ..bir çok üyenin hiç yazısı yok bir çok üyenin ki bunların içinde yazı rekoru olanlarda var borsa ile ilgili tek yazısı yok ,bunlar ortamın hoş olmasına ve vakit geçirmek için burdalar ...eyvallah ...ama pozisyon yazmayıp iş bittikten sonra gelip atıp tutanlar yani İDDİASI OLANLAR da kusura bakmasınlar yanii..kötü niyet hisedersem bir forumdaş olarak hesabını sormak en doğal hakkım...ki bunu da bugüne kadar 2-3 kişiye sordum sadece ..yoksa bana ne kimin pozisyonundan ..sanki onlara göre mi işlem yapıyorum...veya birilerinin lafına göre mi işlem yapıyor ahali.
    onlarda öyle gönlünü eğlendiriyor değilse topik filan kimsenin umrunda değil. ben bunu sonunda çözdüm..onun için kimsenin kendini paralamasına gerek yok..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    burdan benim çıkardığım insanın kendi tekniği değil borsa yapıcısının uyguladığı taktiği okumak başarıyı getiriyor çünki bizim değil onun dediği oluyor. bizde burda çabalayıp duruyoruz kazanacaz diye..
    Sevgili karar_anı ,piyasa yapıcı diye bir şey yoktur ..şaka olsun diye palacan tutturp gidiyoruz ...

Piyasa vardır ...piyasa de ne demek biliyormusun..piyasa işte bu :

Ben sen o öbürü ...kadınlar erkekler gençler yaşlılar büyük fonlar küçük fonlar vs vs ...

Mesela bak bu forumda kaç çeşit düşünce farkı var..bırak forumu bu topikte bile kaç çeşit farklı düşünce ve eylem var ..sen longsun ben şortum ..sevgil sinter dün longtu akşam şort oldu ...sevgili R&R bir hesaptan long öbüründen şort ..sevgili mojetbit hisselerde ..ben vob da sen varantta ..sevgili VEDAT başkanın ne yaptığı belli değil falan da filan ...işte piyasa bu.
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    onlarda öyle gönlünü eğlendiriyor değilse topik filan kimsenin umrunda değil. ben bunu sonunda çözdüm..onun için kimsenin kendini paralamasına gerek yok..
    Tabii ki ,daha geçende sevgili rosense ye hitaben yazdım;

Herkesin aklını pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını seçmiş.

Bundan da doğal ne olabilir ki ...benim isteğim samimi ve düzeyli paylaşımların olması..keyifli hoş bir ortam yani..iki günlük dünya değmez sıkıntıya..imzamda yazıyor zaten.
    Hayat hoş gerisi boş

Sevgili karar_anı ,piyasa yapıcı diye bir şey yoktur ..şaka olsun diye palacan tutturp gidiyoruz ...

Piyasa vardır ...piyasa de ne demek biliyormusun..piyasa işte bu :

Ben sen o öbürü ...kadınlar erkekler gençler yaşlılar büyük fonlar küçük fonlar vs vs ...

Mesela bak bu forumda kaç çeşit düşünce farkı var..bırak forumu bu topikte bile kaç çeşit farklı düşünce ve eylem var ..sen longsun ben şortum ..sevgil sinter dün longtu akşam şort oldu ...sevgili R&R bir hesaptan long öbüründen şort ..sevgili mojetbit hisselerde ..ben vob da sen varantta ..sevgili VEDAT başkanın ne yaptığı belli değil falan da filan ...işte piyasa bu.
    piyasanın öyle bi yapıyorlarki hemde milim,milim, dolardır petroldür altındır öyle bi uyduruyorlarki birbirine senin kafanı soru işaretleri ile dolduruyorlar ve anvele ettikten sonra herkesi bi çuvala dolduruyorla. tabii düşüncemiz farklı olduğu için hayır öyle olamaz diyebilirsin. bunun tartışması olmaz bende böyle düşünüyorum..

Sayfa 912/2404 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962101214121912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •