Usdtry 6.8844
Usdtry 6.8844
Klasik aşağıda doğru sarkıtma zamanı.Çıkışlar küçük çubuklarla düşüşler birkaç dk lık uzun çubuklarla oluyor.Yani suni hareketler.
Acaba hanımın cep telefonuna gelmiş olabilirmi deye baktım, Vodafone faturası gelmiş maske yerine aq.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bırakın belediyeye dağıttırmayı, şu anda herhangi bir kargo firmasıyla elinde maske olan birisi dostuna- arkadaşına gönderemez. Kargo beyanında maske yazamaz. Yoksa fişini yazarlar. Bütün bu (aksaklık ) işlemlerin sorumlusu , iktidara kadar sızan fetöcülerdir !! Amaçları iktidarı halkın gözünden düşürmek, beceriksiz konumuna sokmaktır !! İşte bu yüzden Fetö mücadelesi sonuna kadar sürecek ve torbanın ağzı kapatılmayacaktır.
Milletin adamı, milleti için kefen giymiş bir reis , vatandaşına bir kaç maskeyi vermeyecek mi ? Kendisine '' gönderdik efendim '' diyenlere güvenmek durumunda.
Arkadaşlar son kez ingiliz kraliçesi için dikkat diyorum. Sonra neden haber vermedin olmasın) Şu anda Gbp/ usd paritesi en güzel yerde. Yatırım tavsiyesi değildir. Kişisel çalışmamdır.
Haaa... Bu arada konumuzlan heç alâkası olmamasına rağmen, dolar gayme kaç kaat oldu arkadaşlar?
Malum Mustafa bey kızıyor, illa dolar gayme yazılacak deye, konuylan ne ilgisi varsa?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri