Sayfa 92/1002 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 729 - 736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Ek 25864

Sosis maret sosis

Süt Torku süt

Yoğurt içim yoğurt

Pastırma Polonez pastırma

Sucuk cumhuriyet sucuk

Kaşar Ünal marka

Şokella Torku babada

Tereyağı tuzlu tereyağı karlıdağ gibi birşeydi market markası sanırım

Yumurta markayı tanımıyorum o doğru zaten almadım o yüzden ercanlar yumurta idi

Muz Ceviz vs ne hilesi tağşişi olur bilmiyorum

Bu markaların hepsi tüm tağşişli ürünleri buraya getiriyor topluyor sanırım diğer semt ilçeler zehirlenmesin diye

Sosise zam gelmiş bu arada

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yeni acilan mağazalarda indirim yaptıklarını soylemisti bir market çalışanı.

Günaydın, dana eti kg 53 tl + kdv den alıyoruz. Gerçekten dikkatli olun. Cevizi severim genelliklede migrosdan 29-32 tl aralığında alırım. 9.95 tarladan vermezler . Yazdığınız fiyatlar inanılır gibi değil.

SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

30 liraya et tuhaf geldi bana.
    Ya bozuktur veya at eti.

5.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Günaydın, dana eti kg 53 tl + kdv den alıyoruz. Gerçekten dikkatli olun. Cevizi severim genelliklede migrosdan 29-32 tl aralığında alırım. 9.95 tarladan vermezler . Yazdığınız fiyatlar inanılır gibi değil.

Migros'un cevizi bir işe yaramaz Amerikan cevizi bizim Tokat'in cevizi üstüne ceviz tanimam, bizim buranin cevizini kırıp küçük bir parçasını iki parmağının arasinda ez cevizden bir tane parça kalmaz, komple yag.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Migros'un cevizi bir işe yaramaz Amerikan cevizi bizim Tokat'in cevizi üstüne ceviz tanimam, bizim buranin cevizini kırıp küçük bir parçasını iki parmağının arasinda ez cevizden bir tane parça kalmaz, komple yag.
    Orjinal kaman cevizi kabuklu 50 tl
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Haklısınız, tokat cevizini bulmam için pazara inmem lazım. Bir de Kırşehir kaman cevizi iyi diyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Orjinal kaman cevizi kabuklu 50 tl
    Burdaki migroslarda amerikan cevizi satiyorlar. Her bolgede farkli demek ki.

Sayfa 92/1002 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •