Sayfa 92/121 İlkİlk ... 42829091929394102 ... SonSon
Arama sonucu : 968 madde; 729 - 736 arası.

Konu: ADEL - Adel Kalemcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Tebrikler Acemşah üstad. Geç olsunda güç olmasın dedik. Dedikleriniz bir bir tavuk yumurtlar gibi çıkıyor. [emoji3575][emoji3478]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adel'in yükselmesi içi boş spekülatif bir olay değil, Bilançosu borsanın son 5 yıldaki tüm şirketler bazında bence En İyi bilançosu ve bilançonun olumlu büyümesi devasa oranlarda devam edecek. Yıl bazında da bence borsa şirketleri arasında en iyi bilanço olacak ikinciliğe aday ise yine Portföy Hissem Tınaztepe Sağlıktır.
    Bilançoların devam eden bir oranda büyümesi, yurtdışı pazar atılımları yurtdışında verimli üretime ve satın almalarla pekişmesi de yakında görürüz umarım.
    Şirketin devasa Büyümesi ve enflasyonist ortam da sermaye artışını gerekli kılıyor ve bence %4100 bedelsiz sermaye artışı olasıdır.!

Bol kazançlar dilerim!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2. ✴️Adelin kap bilgisi ✴️
    12 Şubat 2024 pazartesi saat 18.35

" Ek Açıklamalar
    Şirket Yönetim Kurulu'muz 12.02.2024 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 390'ıncı maddesinin 4. fıkrası uyarınca aşağıdaki kararları almıştır.
    1. Şirket'in 35.000.000 TL (otuz beş milyon Türk Lirası) olan mevcut kayıtlı sermaye tavanının 1.450.000.000 TL'ye (bir milyar dört yüz elli milyon Türk Lirası) artırılmasına ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("Kurul") Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliğ'inin (II-18.1) 6. maddesinin dördüncü fıkrası uyarınca, artırılan kayıtlı sermaye tavanı için Kurul'dan izin alınmasına
    2. Kayıtlı sermaye tavanının izin süresinin bitişi, yani 2024 yılının sonu beklenmeksizin artırılması teklif edildiğinden tavan izin süresinin uzatılması amacıyla Kurul'un Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliğ'inin (II-18.1) 6. maddesinin ikinci fıkrası uyarınca, artırılan yeni 1.450.000.000 TL'ye (bir milyar dört yüz elli milyon Türk Lirası) kayıtlı sermaye tavanı için geçerli olmak üzere Kurul'dan yeni bir süre için izin alınmasına
    3. Kayıtlı sermaye tavanının 1.450.000.000 TL'ye (bir milyar dört yüz elli milyon Türk Lirası) artırılması ve tavan izin süresinin uzatılması amacıyla ana sözleşmenin "Sermaye" başlıklı 10. maddesinin yukarıdaki kararlar ve yürürlükteki mevzuat uyarınca ekteki şekilde değiştirilmesine, ekte yer alan ana sözleşme tadil metninin Kurul'un onayına sunulmasına ve bu kapsamda gerekli tüm işlemlerin yürütülmesine
    4. Kurul iznini ve onayını müteakip, T.C. Ticaret Bakanlığı'na ("Bakanlık") başvuruda bulunulmasına ve bu kapsamda Bakanlık'tan gerekli onayın alınabilmesi için tüm iş ve işlemlerin yürütülmesine
    5. Yukarıda belirtilen izin ve onayların alınmasının ardından, kayıtlı sermaye tavanı tutarının artırılması ve buna ilişkin yeni süre konusunda yetki alınması hususunun ve ana sözleşme tadilinin yapılacak ilk toplantıda Genel Kurul'un onayına sunulmasına
    oybirliği ile karar verilmiştir''

Kayıtlı sermaye tavanının büyüklüğünü bedelli sermaye artırımın ayak sesleri olarak algılıyorum. Yaşayıp göreceğiz.

4.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Adel'in yükselmesi içi boş spekülatif bir olay değil, Bilançosu borsanın son 5 yıldaki tüm şirketler bazında bence En İyi bilançosu ve bilançonun olumlu büyümesi devasa oranlarda devam edecek. Yıl bazında da bence borsa şirketleri arasında en iyi bilanço olacak ikinciliğe aday ise yine Portföy Hissem Tınaztepe Sağlıktır.
    Bilançoların devam eden bir oranda büyümesi, yurtdışı pazar atılımları yurtdışında verimli üretime ve satın almalarla pekişmesi de yakında görürüz umarım.
    Şirketin devasa Büyümesi ve enflasyonist ortam da sermaye artışını gerekli kılıyor ve bence %4100 bedelsiz sermaye artışı olasıdır.!

Bol kazançlar dilerim!
    Üstat tebrikler sen bu işi biliyorsun inşallah darısı TNZTP de olsun

5. Yorum yapan bile 3..5 kişi kalmış
    Sür 3000'e ... 5000'ne..!
    Borsa Tarihine geçsin...!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Yorum yapan bile 3..5 kişi kalmış
    Sür 3000'e ... 5000'ne..!
    Borsa Tarihine geçsin...!

herkes çalı dibinden izliyor abi......o kadar deli hareketleri varki korkuyoruz valla..... alım fırsatı vermesin 1000 lere ulaşalım artık...

7. adelin bedelsiz potansiyeli %2140,ama 22 yıldır tek meslek olarak ugraştıgım bu borsada hiçbir şirketin bedelsiz potansiyelinin tamamını kullandıgını görmedim,kullanması mantıklıda olmaz çünkü edecegi ilk zararda özsermayesi ödenmiş sermayesinin altına düşmeye başlar ki buda zamanla teknilk iflas ihtimali dogurur,o yüzden hiçbir şirket bedelsiz potansiyelinin tamamını kullanmaz,adelin %1500-2000 civarı bedelli sermaye artırımı yapacagını düşünüyorum,böyle düşünmeminde 2 sebebi var,birinicisi şirketin yüksek finansman giderleri nedeniyle extra paraya ihtiyacı var o yüzden yüksek bedelli yapmalı,2020 başından beri elimde adel var ve o zamandan beri adelin bedelli yapmak zorunda oldugunu söylüyorum,ikinciside bedelsiz yapacak olsaydı kayıtlı sermaye tavanını 1 milyar 450 milyon gibi bir seviyeye getirmezdi çünkü bedelsiz yaparsa 100-200 milyondan fazla yapmaz

Alıntı Originally Posted by GökhanKaya Yazıyı Oku
    adelin bedelsiz potansiyeli %2140,ama 22 yıldır tek meslek olarak ugraştıgım bu borsada hiçbir şirketin bedelsiz potansiyelinin tamamını kullandıgını görmedim,kullanması mantıklıda olmaz çünkü edecegi ilk zararda özsermayesi ödenmiş sermayesinin altına düşmeye başlar ki buda zamanla teknilk iflas ihtimali dogurur,o yüzden hiçbir şirket bedelsiz potansiyelinin tamamını kullanmaz,adelin %1500-2000 civarı bedelli sermaye artırımı yapacagını düşünüyorum,böyle düşünmeminde 2 sebebi var,birinicisi şirketin yüksek finansman giderleri nedeniyle extra paraya ihtiyacı var o yüzden yüksek bedelli yapmalı,2020 başından beri elimde adel var ve o zamandan beri adelin bedelli yapmak zorunda oldugunu söylüyorum,ikinciside bedelsiz yapacak olsaydı kayıtlı sermaye tavanını 1 milyar 450 milyon gibi bir seviyeye getirmezdi çünkü bedelsiz yaparsa 100-200 milyondan fazla yapmaz

gökhan bey siz hesabınızda yeniden değerlemeyi dikkate aldınızmı acaba

benim teknik bilgim bu konuda fazla yok fakat bu bilançolarda enflasyon muhasebesi uygulanacak maddi duran varlıklar yeniden değerlenecek bunlar sermayeye ilave edilecek biliyorum bu durumda devasa özkaynak artışı olacak bunlar göz önüne alınarak bence yüksek tutulmuş ve bedelsiz tamamı olmasa bile yüksek oranda yapabilir hale geliyor...

Sayfa 92/121 İlkİlk ... 42829091929394102 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •