Sayfa 920/1001 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,353 - 7,360 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Az önce mkk hesabıma giriş yaptım. TCD bugünkü fiyata göre %1 civarı değer kaybetmiş görünüyor.
    Ancak bazı değerler güncellenmemiş görünüyor, dünkü fiyat yansıyor da olabilir, yanlış bilgi olmasın.

Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Ancak bazı değerler güncellenmemiş görünüyor, dünkü fiyat yansıyor da olabilir, yanlış bilgi olmasın.
    Fiyat ne gorunuyor ustadim???

3.  Alıntı Originally Posted by ibrahim Yazıyı Oku
    Altin yada kiymetli maden fonlari icin yaziyorum. Misal bir gun 17 den hatta 18 den sonra altin bir miktar yukseldi evveli dar yatay gidiyordu. Sayet bu sekil gunu bitirirse bu fiyatlama yarin sabahki fiyatami yansir yoksa persembe gunku fiyatami yansiyor
    Piyasa kapanış fiyatına göre hesaplanıyor değer diye biliyorum o yüzden 18 den sonraki fiyat geçerli olmayacaktır benim fikrim ama Fon izahnamesinde olabilir pay fiyatı hesabı kontrol edin isterseniz.

4.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Az önce mkk hesabıma giriş yaptım. TCD bugünkü fiyata göre %1 civarı değer kaybetmiş görünüyor.
    Hafta sonu güncellemedi fiyatı TCD hafta içi güncel fiyat olacağını sanmıyorum MKK'da. Önceki fiyatlardan biriyle uyuşuyor mu kontrol edin bence

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fiyat ne gorunuyor ustadim???
    Sadece 1,32 olarak görünüyor, muhtemelen dünkü fiyat üstadım

6.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Sadece 1,32 olarak görünüyor, muhtemelen dünkü fiyat üstadım
    Hesaplama yaparak buluyoruz MKK'da fiyatı portföy değerini pay sayısına bölerseniz tam fiyatı bulursunuz.

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Hesaplama yaparak buluyoruz MKK'da fiyatı portföy değerini pay sayısına bölerseniz tam fiyatı bulursunuz.
    1,316809 görünen fiyat

8. Hatali oldu.Fiyat guncellenmemis.

Sayfa 920/1001 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •