Sayfa 922/1000 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    1- Kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Türkiye'nin kredi notunun mevcut durumda düşürülme riski olmadığını ancak Türk lirasındaki daha fazla düşüşün Türk şirketleri ve bankaları için "çok, çok kötü haber" olacağını belirtti.
    2- Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası(EBRD), ve Dünya Bankası Grubu kuruluşu IFC (Uluslararası Finans Kurumu)'nun Türk bankaların tahsili geçmiş alacak portföylerine yatırım düşündükleri belirtildi.
    1 - Mb viop da $ da shortlamaya devam ederse , TL de zortlamaya hazır olun diyor ...
    2 - EBRD ve IFC hiç bir türk bankasına yatırım yapmaz ....
    Neden mi ...
    Adamların çalışma şekillerine aykırı ...
    Şunu yaparlar , yeni bir varlık yönetim şirketi kurup bankaların tüm tahsili gecikmiş sorunlu alacaklarını yok parasına satın alıp ülkemizin insanlarına sonsuz zulüm ederler ...
    Türkiye de yerleşik ortaklıkları olduğu için ona da gerek yok Hayat varlık yönetim üzerinden bu işi hallederler ...
    Ve bunların getireceği rakamlar bizim bankaların elinde ki NPL miktarına göre çok komik kalır ...
    Bizim borsamız bu kan emiciler ülkemize geliyor diye bayram edip ralli yapıyor ....
    Bence her 2 haberde olumsuz ama piyasa da öyle bir risk iştahı var algısı yaratılıyor ki ....
    Bu da şu anlama gelir birileri , birilerine kötü kilitleyecek ....
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ....
    Adam olmayana , Düşman bile olmam ....

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    s-400'lerde alınacak sonra depoda bekleyecek yada 3. bir ülkeye satılacak.
    Geçmişte Yunanistanın da başına gelen durum.
    ben işin bukadar basit ve ılımlı olacağını zannetmiyorum, kaldı ki deniz bitti. paramı var . borç verecek kişide azalıyor. hem s-400 al beklet. patriot al, f-35 al yani bilemedim. geçtiğimiz yıllar patriotların fiyatlarını bindiren abd, yarın birgün f-35 içinde uçuk kaçık fiyatlar verir , bu sefer su-57 i alalım deriz gene karışır ortalık. bir kere kolunu verdin papaz olayından.
    pence devreye girdiyse iş ciddi. yazdım şuraya trumpın tweeti yakındır. cemal kaşıkcı olayından beri konuşmayan ve ‘ekonominizi mahvederiz’ deyip bir günde rte’den ne vaat aldıysa 360 derece dönen trump, bence hazırkıta bekliyor.
    ayrıca şunuda söyleyim, yaptırımda gelse abdden , s-400lere ülke olarak ihtiyacımız var ayrıca.

3.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    ben işin bukadar basit ve ılımlı olacağını zannetmiyorum, kaldı ki deniz bitti. paramı var . borç verecek kişide azalıyor. hem s-400 al beklet. patriot al, f-35 al yani bilemedim. geçtiğimiz yıllar patriotların fiyatlarını bindiren abd, yarın birgün f-35 içinde uçuk kaçık fiyatlar verir , bu sefer su-57 i alalım deriz gene karışır ortalık. bir kere kolunu verdin papaz olayından.
    pence devreye girdiyse iş ciddi. yazdım şuraya trumpın tweeti yakındır. cemal kaşıkcı olayından beri konuşmayan ve ‘ekonomizi mahvederiz’ deyip bir günde rte’den ne vaat aldıysa 360 derece dönen trump, bence hazırkıta bekliyor.
    ayrıca şunuda söyleyim, yaptırımda gelse abdden , s-400lere ülke olarak ihtiyacımız var ayrıca.
    s-400 çalışırsa f-35'leri mümkün değil vermezler.

4. Em lerden dolara karşı en fazla değer kazanan TL sebep çünkü gece kol gibi X3 swap var. Bildiğimiz TL trade edilemiyor , bankalara ne dedilerse ordada gün içi spread yüzde 1, gram altında bile 1 TL spread oldu 3 tl. Adamlar utanmasa zorla TL de kalın diyecekler ondada ke dileri yüzde 25 verir halka gelince stopajı duş kalan yüzde 17 hay lanet gelsin sizin yapacağınız ise.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Mecbur devredecekler yoksa dış güçlerin eline büyük koz verir.
    Ya devretmezse. Görüyoruz uzun zamandır, çoğu şey mantık çerçevesinde işlemiyor. Ya Binali Yıldırım başkan olursa .... haydi buyrun .

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ya devretmezse. Görüyoruz uzun zamandır, çoğu şey mantık çerçevesinde işlemiyor. Ya Binali Yıldırım başkan olursa .... haydi buyrun .
    Venezuella olur burasi. Demokrasi yok, hukuk yok, adalet yok.

Tescillenmis olur. Kim ne yapsin bu ulkeyi

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    O zaman dış güçler bize de bir bahar getirir sanırım. Hiç öyle bahar falan istemem.

Eğer zalim ısrarla zulme devam ediyorsa bil ki sonu yakındır.Eğer mazlum da ısrarla direniyorsa bilki zafer yakındır.

Hz.Ali

Sayfa 922/1000 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •