Sayfa 922/998 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,369 - 7,376 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Federal devlet bile olsa sigorta ülke genelinde geçerlidir herhalde, ahali neden British Colombiadan almıyor sigortasını?
    Öyle değil.

Sigorta ülke genelinde geçerli değil.

Her eyalet kendi bölgesi için yasa çıkarır.

1990'lı yıllarda çok sayıda Ontario'lu taşındı British Columbia'ya.

Sadece sigorta prim ödemesi değildir tabiki, Vancouver'in iklimi de daha yumuşak.

O yıllarda iş imkanları da orada daha iyiydi, hatta Ontario campanya yapmıştı, gitmek isteyenin uçak parası bizden diye.

2. Ha bir de Polis kontrolde sigortan varmı diye bakar, onu hangi eyalletten aldığına bakmaz ancak adres değiştirdiğin anda 15 gün içinde ehliyetteki adresi değiştirmen şart.

Sanıyorum, giden adres değişikliğini hemen yapar ki, ucuza aylık sigorta alabilsin.

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Araba Jaguar galiba, 15 yıllık Opel Astra Sigorta+Kasko.
    Yok hiç ilgisi yok. Allahın Doblosu.

Üstelik hiç kazası yok. Yani hasarsızlık en sonda. Küçük bir kent için teklif.

Sigortam.net, en uygun, ve ayrı ayrı şirketleri denedim. Sonuç değişmiyor. 14,250 teklif veren var. (Sampo)
    Son düzenleme : virtue; 21-12-2024 saat: 17:47.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Ben 3 ay önce kasko artı zorunluyu 18 kusura yaptırdım 8 kusur zorunlu 10 kusur kasko
    bir halt olacağı yok.

Zeytinyağı başlığı diye geldim, kendimi sigorta acentesinde buldum.
    [emoji23]

6. Amerika Turkiyeden nasil cocuk ithal ediyor

https://www.instagram.com/reel/DBcUA..._web_copy_link

7. Arabanın vizesine yaptırdım. 1821 tl
    Kredi kartı ile ödedim. 1.899.38 tl.
    Odeme hizmet bedeli adı altında 77.74 tl aldılar.
    Devlet bi bunlara söz geçiremiyor.Uzun yıl kredi kartı ile ödeme almadılar. Baskı ile kabul ettiler bu kez %4 kusur fark yansıtıyor .
    Yazıklar olsun buna göz yumanlara.
    Sokak arasındaki küçük esnaf bile almıyor. "Ödeme hizmet bedeli" ni.

8. Türkiye cumhuriyeti çalışanları asgari ücretin açıklanmasını kapıda bekleyen dilenciler gibi dört gözle bekliyorlar moruklarda emekli maaşlarının ne kadar olacağını kapıda bekleyen dilenciler gibi dört gözle bekliyorlar siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağı suriyede zafer kazanmış gibi kabadayılık yapıyorlar kürtler yüzünden amerikayla hırlaşıyorlar bir avuç kürt var devlet olsa ne olur millet olsa ne olur krallık olsa ne olur imparatorluk olsa ne olur amerikayla takışırsanız büyük bedel ödersiniz para piyasaları allak bullak olur enflasyon patlar faizler patlar şirketler batar sokaklar gasp soygun hırsızlıktan cinnetten cinayetten geçilmez ev sahipleri kiracı katliamına başlarlar sokağa çıkmaya korkarsınız

Sayfa 922/998 İlkİlk ... 422822872912920921922923924932972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •