Sayfa 926/998 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Giydirmeli MTV’ler açıklanmış;

Ahanda link.

https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...-zam-18184805/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,859
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Topigin asıl konusuna destek atayım.
    Migros'ta 2 litre Tariş natürel sızma 499.95 tl
    Yudum egeden sızma 5 litre 999.95 tl.
    2 ltrelik üstü almam,1 lt-2 lt,çünkü üstü açıldığında tadı bozuluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Benim dairemin birisinin odası full stok mal dolu,eğerki,tahıl tipi ürünlerse tarihine bakıyorum,2 sene raf ömrü olanları stokluyorum,yağlarda öyle,sıvı yağlarda öyle 2 senelik kullanım tarihine bakarım,tereyağlar doğru dondurucuya,3 derin dondurucum mevcut,temizlik kağıtları 1000 adetten fazladır,benzin,mazot bidonlardadır,1 bidon 180-85 litredir,bazen eve tanıdıklar geldiğinde valla sendeki mallar bir bakkal dükkanında yoktur diyorlar,öyleya zaman kötü kolla dötü ...bu hükümetten önce stok nedir bilmezdim,çünkü günü birlik zam olmazdı
    Üstad o derin dondurucuların marka modeli nedir, çok fazla elektrik tüketmezler mi? Astarı yüzünden pahalıya geliyor olmasınlar sonra?

4.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Üstad o derin dondurucuların marka modeli nedir, çok fazla elektrik tüketmezler mi? Astarı yüzünden pahalıya geliyor olmasınlar sonra?
    Dondurucudaki gıdaların da raf ömrü var. Et içi 3 ay vs. gibi. Bazen çok stok yapınca hangisi eski hangisi yeni karışıyor. Örn. bizim tereyağı bozulmuştu.

Bir de marketlerde indirim yapılan ürünler ya SKT ne yakın olanlardır ya da imalat sırasında sorunu olanlar oluyor. Dolayısıyla da ömürleri sınırlı oluyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Dondurucudaki gıdaların da raf ömrü var. Et içi 3 ay vs. gibi. Bazen çok stok yapınca hangisi eski hangisi yeni karışıyor. Örn. bizim tereyağı bozulmuştu.

Bir de marketlerde indirim yapılan ürünler ya SKT ne yakın olanlardır ya da imalat sırasında sorunu olanlar oluyor. Dolayısıyla da ömürleri sınırlı oluyor.
    Köyden aldığımız tereyağı yoğurt peynir yaza kadar bozulmaz. İçinde katkı maddesi yok. Hatta süt ile kendi yaptığın ya da kaymaktan yaptığın tereyağı ile hazır aldığın ürünlerin dayanma bozulma süresi farklı. Marketten aldığımız hazır peynir açıldığında bir ay dayanmaz ama köyden aldığın salamura peynir tuzlu suda kaldığı sürece bozulmuyor.

6. Cumhuriyet değerleriyle inatlaştığınızda karşınıza CHP çıkar…

Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini silmeye çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar…

Aklı ve bilimi esas alan, çağdaş ve laik eğitim sistemini ortadan kaldırmaya çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar…

Demokrasiyi askıya aldığınızda, basın ve ifade özgürlüğünü yok edip gazetecileri tutukladığınızda karşınıza CHP çıkar…

Yüzünüzü medeni dünyaya dönmeniz gerekirken “Yurtta Barış Dünyada Barışâ€ ilkesini unutup, yüzünüzü Ortadoğuya döndüğünüzde karşınıza CHP çıkar...
    @RTErdogan

Küresel güçlerin asıl soytarısı; yerli ve milli olduğunu iddia edip memlekete milyonlarca sığınmacı ve kaçağı dolduran, işine geldiğinde hain terör örgütü FETÖ’yle birlikte yol yürüyen, işine geldiğinde bölücü terör örgütü PKK ile masaya oturan AKP iktidarıdır.

Ha şunu da aklına sok Sayın Erdoğan!

Cumhuriyet değerleriyle inatlaştığınızda karşınıza CHP çıkar…

Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini silmeye çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar…

Aklı ve bilimi esas alan, çağdaş ve laik eğitim sistemini ortadan kaldırmaya çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar…

Demokrasiyi askıya aldığınızda, basın ve ifade özgürlüğünü yok edip gazetecileri tutukladığınızda karşınıza CHP çıkar…

Yüzünüzü medeni dünyaya dönmeniz gerekirken “Yurtta Barış Dünyada Barışâ€ ilkesini unutup, yüzünüzü Ortadoğuya döndüğünüzde karşınıza CHP çıkar...
    @RTErdogan

Küresel güçlerin asıl soytarısı; yerli ve milli olduğunu iddia edip memlekete milyonlarca sığınmacı ve kaçağı dolduran, işine geldiğinde hain terör örgütü FETÖ’yle birlikte yol yürüyen, işine geldiğinde bölücü terör örgütü PKK ile masaya oturan AKP iktidarıdır.

Ha şunu da aklına sok Sayın Erdoğan!

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...-cikar-2281788

7. Zapping yaparken A habere rasgeldim.

Ekranda Suriye haritası bir yorumcu diyordu ki DEM parti neden Öcalan ile görüşmek istemiyor, bunu erteliyor diye konuşuyordu.

TRT dahil tüm kanallarda sürekli Adalet bakanının izin sürecine ilişkin yayın yapılırken sadece A haber izleyenlerin düşürüldüğü durumu için epey üzüldüm.

Bu kanal herhangi bir konuda yaptığı yayının inandırıcılığı konusunda nirvanaya ulaşmışlar.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8. Ha şunu da aklına sok Sayın Erdoğan !

Cumhuriyet değerleriyle inatlaştığınızda karşınıza CHP çıkar.

Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimlerini silmeye çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar.

Aklı ve bilimi esas alan, çağdaş ve laik eğitim sistemini ortadan kaldırmaya çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar.

Demokrasiyi askıya aldığınızda, basın ve ifade özgürlüğünü yok edip gazetecileri tutukladığınızda karşınıza CHP çıkar.

Yüzünüzü medeni dünyaya dönmeniz gerekirken Yurtta Barış Dünyada Barış ilkesini unutup, yüzünüzü Ortadoğuya döndüğünüzde karşınıza CHP çıkar...

Küresel güçlerin asıl soytarısı; yerli ve milli olduğunu iddia edip memlekete milyonlarca sığınmacı ve kaçağı dolduran, işine geldiğinde hain terör örgütü FETÖ'yle birlikte yol yürüyen, işine geldiğinde bölücü terör örgütü PKK ile masaya oturan AKP iktidarıdır.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...-cikar-2281788

Sayfa 926/998 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •