Dondurucudaki gıdaların da raf ömrü var. Et içi 3 ay vs. gibi. Bazen çok stok yapınca hangisi eski hangisi yeni karışıyor. Örn. bizim tereyağı bozulmuştu.
Bir de marketlerde indirim yapılan ürünler ya SKT ne yakın olanlardır ya da imalat sırasında sorunu olanlar oluyor. Dolayısıyla da ömürleri sınırlı oluyor.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Köyden aldığımız tereyağı yoğurt peynir yaza kadar bozulmaz. İçinde katkı maddesi yok. Hatta süt ile kendi yaptığın ya da kaymaktan yaptığın tereyağı ile hazır aldığın ürünlerin dayanma bozulma süresi farklı. Marketten aldığımız hazır peynir açıldığında bir ay dayanmaz ama köyden aldığın salamura peynir tuzlu suda kaldığı sürece bozulmuyor.
Cumhuriyet değerleriyle inatlaştığınızda karşınıza CHP çıkar…
Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini silmeye çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar…
Aklı ve bilimi esas alan, çağdaş ve laik eğitim sistemini ortadan kaldırmaya çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar…
Demokrasiyi askıya aldığınızda, basın ve ifade özgürlüğünü yok edip gazetecileri tutukladığınızda karşınıza CHP çıkar…
Yüzünüzü medeni dünyaya dönmeniz gerekirken “Yurtta Barış Dünyada Barışâ€ ilkesini unutup, yüzünüzü Ortadoğuya döndüğünüzde karşınıza CHP çıkar...
@RTErdogan
Küresel güçlerin asıl soytarısı; yerli ve milli olduğunu iddia edip memlekete milyonlarca sığınmacı ve kaçağı dolduran, işine geldiğinde hain terör örgütü FETÖ’yle birlikte yol yürüyen, işine geldiğinde bölücü terör örgütü PKK ile masaya oturan AKP iktidarıdır.
Ha şunu da aklına sok Sayın Erdoğan!
Cumhuriyet değerleriyle inatlaştığınızda karşınıza CHP çıkar…
Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini silmeye çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar…
Aklı ve bilimi esas alan, çağdaş ve laik eğitim sistemini ortadan kaldırmaya çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar…
Demokrasiyi askıya aldığınızda, basın ve ifade özgürlüğünü yok edip gazetecileri tutukladığınızda karşınıza CHP çıkar…
Yüzünüzü medeni dünyaya dönmeniz gerekirken “Yurtta Barış Dünyada Barışâ€ ilkesini unutup, yüzünüzü Ortadoğuya döndüğünüzde karşınıza CHP çıkar...
@RTErdogan
Küresel güçlerin asıl soytarısı; yerli ve milli olduğunu iddia edip memlekete milyonlarca sığınmacı ve kaçağı dolduran, işine geldiğinde hain terör örgütü FETÖ’yle birlikte yol yürüyen, işine geldiğinde bölücü terör örgütü PKK ile masaya oturan AKP iktidarıdır.
Ha şunu da aklına sok Sayın Erdoğan!
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...-cikar-2281788
Zapping yaparken A habere rasgeldim.
Ekranda Suriye haritası bir yorumcu diyordu ki DEM parti neden Öcalan ile görüşmek istemiyor, bunu erteliyor diye konuşuyordu.
TRT dahil tüm kanallarda sürekli Adalet bakanının izin sürecine ilişkin yayın yapılırken sadece A haber izleyenlerin düşürüldüğü durumu için epey üzüldüm.
Bu kanal herhangi bir konuda yaptığı yayının inandırıcılığı konusunda nirvanaya ulaşmışlar.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Ha şunu da aklına sok Sayın Erdoğan !
Cumhuriyet değerleriyle inatlaştığınızda karşınıza CHP çıkar.
Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimlerini silmeye çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar.
Aklı ve bilimi esas alan, çağdaş ve laik eğitim sistemini ortadan kaldırmaya çalıştığınızda karşınıza CHP çıkar.
Demokrasiyi askıya aldığınızda, basın ve ifade özgürlüğünü yok edip gazetecileri tutukladığınızda karşınıza CHP çıkar.
Yüzünüzü medeni dünyaya dönmeniz gerekirken Yurtta Barış Dünyada Barış ilkesini unutup, yüzünüzü Ortadoğuya döndüğünüzde karşınıza CHP çıkar...
Küresel güçlerin asıl soytarısı; yerli ve milli olduğunu iddia edip memlekete milyonlarca sığınmacı ve kaçağı dolduran, işine geldiğinde hain terör örgütü FETÖ'yle birlikte yol yürüyen, işine geldiğinde bölücü terör örgütü PKK ile masaya oturan AKP iktidarıdır.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...-cikar-2281788
Yer İmleri