Sayfa 927/1000 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,409 - 7,416 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    verdim şimdi talimat pazartesi şansa kalmış fiyat

[İPhone 1000] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    😀😀😀😀😀😀😀😀👍👍👍👍👍👍

2.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Üstatlar bende görünüyor ama bendeki fonların da hepsi görünmüyor maal
    esef. Sadece MAC ve EIB güncel fiyatı görünüyor. Merak edenler için hemen söyleyeyim MAC yine eksi, EIB (aşkım) yine artıda kapatmış günü
    üstadım, benim gönlüme de düşmeye başladı bu eib. istikrarlı artıları var gibi. Borsanın kötü günlerinde dahi genelde artıda kalıyor gibi geldi bana. Acaba yanılıyor muyum? Gpg'yle falan karşılaştıracak olursak oldukça istikrarlı gibi

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım, benim gönlüme de düşmeye başladı bu eib. istikrarlı artıları var gibi. Borsanın kötü günlerinde dahi genelde artıda kalıyor gibi geldi bana. Acaba yanılıyor muyum? Gpg'yle falan karşılaştıracak olursak oldukça istikrarlı gibi
    Yeni nesil gpg eib
    Yeni nesil tcd fid
    Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yeni nesil gpg eib
    Yeni nesil tcd fid
    Ytd
    fıd pörtföyünü incelemedim ama tcd kadar agresif olabileceklerini düşünmüyorum.Tcd bir şekilde doğru hissede doğru zamanda olmayı beceriyor.Goodyear portföylerine eklediler bu ay ve yarın ciddi pozitif etki yapacak.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. bu saatlerde acc fiyatı paylaşılmaz olmuş. Demek ki epeyce satılıp doğal olarak gözden düşmüş. Tamam, fon işi uzun vade ama bizler bunu başaramıyoruz. çünkü güven olayı sıkıntılı

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bu saatlerde acc fiyatı paylaşılmaz olmuş. Demek ki epeyce satılıp doğal olarak gözden düşmüş. Tamam, fon işi uzun vade ama bizler bunu başaramıyoruz. çünkü güven olayı sıkıntılı
    ACC bir ışık bile vermedi.
    Ytd.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. ACC -0.33, yapmış, bu fonun artı yapması için ne lazım anlamadım.

8.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    acc kadar şeref yoksunu fon görmedım..dıyeceksınız kac fon gördun haklısınızda ne bılıyım ıcımden geldı yazdım
    üstelik bunu her gün şeref defterini imzalayarak tescilliyor. bu günkü imzası: %-0,3333

Sayfa 927/1000 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •