Maret sosisin çakma marja marette danası etiketi çakma
Maretin dana sosisi kilosu 59 ila 65 tl arasında marketlerde
Kaşarın çakma
Cumhuriyet sucuk afyon cumhuriyet tesislerinde kilosu 89 tl
Torkunun babasasında fındık oranını bilmiyorum bakmam lazım nugada %14 nutellada %13 çokokremde dopru hatırlıyorsam %5 civarı o şokellalara yağ basıyorlar
bir halt olacağı yok.
Haklarıda olur. 1 dönüm araziye 2015 yılında 16 adet chandler diktik 5 . Yıl sonu anca verim alınacak. Arada ölen fidanlar yerine yeniden diktik.vs son derece bakım isteyen bir ürün. Bu arada usd try 7.6637 diye gördüm.
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağda solda yazılar denk geliyor ; gıda işinde denetlemeler, üç kağıtlar hakkında falan . İnsanın iyice morali bozuluyor. Güvenmek istiyor ama güvenemiyor.
Sahte ürünleri açıklıyor bakanlık ama bu aynı zamanda kendi yetersizliğini de göstermez mi . Madem sahteydi nasıl piyasaya sürülebildi? Sistemin açığı nerede ?
Ve sahte olduğu açıklanan ürünler dışındakilerin gerçekten güvenilir olduğuna inanabilir miyiz , yoksa onların bir kısmı da çeşitli ali cengiz oyunlarıyla sistemi aşabilmis firmalar mıdır?
Toplumsal sözleşme de ben fırıncıya, kasaba güvenmezsem; benim topluma hizmetim de güvenilir olmaz ki.
Dürüst olmaya çalışan üreticiler bu sistemde ayakta kalamaz ve aç dürüstler ülkesinden tok sahtekarlar ülkesine yavaş yavaş yol alır.
Sosiscilerin akşamdan kalan sosisini kediler hiç yemiyor .
Biraz pişereyim kedilere vereyim bakalım yiyecekler mi sonra ben yerim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri